Antik bútor szállítás vidékről

Antik bútor szállítás vidékről
A költözéstől nem kell félni, persze ez javarészt a költöztető cégtől függ. Egy sima, egyszerű költözést bárki meg tud csinálni. De ha egy kicsit komplikáltabb a rakodás, akkor akadhatnak problémák, persze csak akkor ha nem szakértő költöztető cégre bízzák a költöztetés lebonyolítását.

Az alábbiakban az egyik zökkenőmentes költöztetésünket mesélem el. Az ügyfelem azzal hívott fel, hogy Érdről kellene bútort szállítani Hevesre, majd onnan vissza kell vissza szállítani felújított antik bútorokat. De, mivel teraszról lehet csak leengedni és felhúzni a bútorokat. ezért mindketten jónak láttuk ha a helyszínt megnézzük. Egy szép nyári napon, munka után elmentünk a kollégáimmal.
 

Helyszíni felmérés

A nagyon kedves hölgy megmutatta a bútorokat. Egy ötajtós szekrény, francia ágy, és néhány kisebb bútor várt minket. A szűk lépcsőn valóban csak a kisbútorok fértek le. Az erkélyen kifelé ívelő kovácsolt vas korlát van, ami megnehezíti a bútorok le-, és felmozgatását. Láttuk, hogy nem lesz egyszerű, megbeszéltük a részleteket. Árat csak megközelítőleg tudtam adni, mivel a hevesi bútorokat nem láttam, így nem tudtam, hogy mennyire körülményes a szállításuk.
 

Ügyfelünk az alábbi véleményt írta rólunk a Google oldalunkon
(Kattintson a képre, és nagyobb méretben fog megjelenni):

Vélemény a munkánkról. Vidékre költöztettünk.

 

A költöztetés, antik bútor szállítás lebonyolítása

Augusztusban mentünk lebonyolítani a bútorszállítást. Az ötajtós szekrény elemeire volt szedve, az ajtókat gyorsan leszereltük, így könnyebben, gyorsabban tudtuk mozgatni őket. Hárman gond nélkül megoldottuk a bútorok leengedését. Igaz a nagyobbak nem voltak könnyűek. A teherautón gondosan ki lettek párnázva, és körültekintően rögzítette a kolléga. Igaz, mindig így csináljuk…

Az út végig zökkenőmentes volt, hamar leértünk Hevesbe. Ott két címen kellett lepakolni a bútorokat. Ezzel gyorsan végeztünk. Majd átmentünk a szomszéd faluba, ahol a a felújított bútorok vártak minket. Két hatalmas szekrény, egy komód, és egy fésülködő asztal.
 

Nem csak költöztetünk, figyelünk is…

Tudom, tisztába vagyok azzal, hogy csak a szállítással kell foglalkoznunk, de mindig az ügyfelünk érdekeit nézzük. A bútorok szépek voltak, első ránézésre, ami a megrendelőnek nagyon tetszett. Viszont közelebbről megnézve a bútorokat már nem volt olyan csodálatos. A lakkozás több helyen megfolyt, csíkos volt, a felület érdes, ecsetszálak díszítették több helyen a bútorokat. Sőt, volt ahol nem is lett lelakkozva. A “mester” erre ennyit mondott: az kimaradt, de adok lakkot, és otthon be lehet fejezni. Ezek után váltottunk pár szót ügyfelünkkel, mivel ezt a minősíthetetlen munkát nem hagyhattuk szó nélkül. A végén engedett a “mester”.
 

A bútorok lepakolása Érden

A gondos felpakolás után elindultunk, két órányi volt a az út pontosan. Érkezéskor kipárnáztuk az erkély korlátját, pontosan úgy mint az elszállított bútorok leengedésénél. Kapaszkodtunk rendesen a 100 kilogramm feletti szekrényekbe. Nem volt könnyű egyik sem, de megoldottuk. A legfontosabb, hogy semmi sem sérült meg, és a megrendelő hölgy is elégedett volt a végletekig, aminek a Google oldalamon hangot is adott.

Szóval, Mi mindig így költöztetünk, az ügyfél az első, az Ő érdekeit nézzük, képviseljük. Kérjen árajánlatot költöztetésre, szállításra, és tartozzon Ön is elégedett ügyfeleink közé.

1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Kapcsolódó cikkek