Bútorszállítás gond nélkül, kedvező áron?

Igen, lehetséges. Ehhez viszont Ön kell, pontosabban a helyes döntése, mellyel minket bíz meg a bútorszállítással. De mi alapján is döntsek? Miért pont minket? (joggal teheti fel a kérdést) Néhány érv, ami segíthet Önnek eldönteni, hogy miért velünk jár a legjobban:

– hivatásos fuvarozó, költöztető vagyok. Minden szükséges engedéllyel rendelkezem.

– tökéletes állapotú (kívül – belül) teherautó. A raktérben nem szennyeződnek bútorai. Nem robban le munka közben, időben célba érünk.

– szakmai tapasztalat. Ebből van bőven. Az évek alatt nem csak Én, hanem kollégáim is komoly rutinra tettek szert. Biztosítjuk Önt hogy a bútorszállítás olcsó és zökkenőmentes lesz.

– nem diákokat, egyetemistákat dolgoztatok! Soha nem alkalmaztam olcsó, rutintalan munkaerőt, csak azért hogy enyém legyen a munka!  Ezt a lehetőséget meghagyom másnak… kollégáim valódi szakemberek!
 
 

Hívjon! +3620/580-8538

 

Érdi bútorszállítás, csomagolás nélkül nem szállítunk.  Sokan így szeretnék látni a bútoraikat.  Költöztetés Svájcba.   Bútorszállítás, költöztetés Montenegróba.  Bútorszállítás nyugodtan, biztonságban, kedvező áron. Érden.

 
 

Bútorszállítás olcsón

Nem az a célom hogy egy bútorszállítással keressem meg a teherautóm havi fenntartási költségeit. Hanem az hogy Önnek kiváló szolgáltatásban legyen része, kedvező áron. A bútor szállításának költségeit csökkenteni tudja ha egyedül megyek, tehát lesz segítség az Ön részéről. A kényes, érzékeny, könnyen szennyeződő bútorokat mindig(!) becsomagoljuk, ezért (is) bíznak meg többször munkával az elégedett ügyfeleim. A csomagolásról bővebben itt olvashat: bútorok szállítása csomagolással.
 
 

Nemzetközi bútorszállítás

Nemzetközi viszonylatban is vállalunk bútorszállítást. Nyugodtan ránk bízhatja bútorait, akár külföldre vagy külföldről is kell szállítani. Lehet szó antik bútorról, vagy emeletről/teraszról történő leengedésről, a lényeg ugyanaz: velünk biztonságban tudhatja értékeit. Természetesen a bútorok szerelése sem jelent problémát, ez is a munkánkhoz tartozik.

Egy – két darab bútornál, doboznál, csomagnál érdemes nemzetközi futárcéget megkeresnie. Nem foglalkozom gyűjtőfuvarozással. A teljes (oda – vissza számolva) fuvar díja – ez esetben – nagyon magas lehet a szállítandó bútorokhoz, csomagokhoz képest.
 
 

Bútorszállítás árak

A bútorszállítás ára attól függ hogy honnan hova, mit és hányan kell szállítani. Egy érdi, egy – két darabos bútorszállításnál nem fogom a minimum óradíjat (3 óra) elkérni, abban biztos lehet. Tartozzon Ön is elégedett ügyfeleim közé, és kérjen árajánlatot belföldi vagy nemzetközi bútorszállításra e-mailben, telefonon (0620/580-8538), vagy a bal alsó sarokban található Bútorszállítás árajánlat kérés fülre kattintva.
 
 

Antik bútor/műtárgy szállítás

Az antik bútorok, műtárgyak szállítása nagyon nagy odafigyelést, szakértelmet igényel. Nem mindegy, hogy kire bízza az ember a ritka, különleges, nagyon sérülékeny, értékes, régi és (gyakran) nehéz tárgyak, bútorok szállítását.

Különleges/értékes/ritka antik bútorok, műtárgyak szállításánál mindig egyedi árajánlatot adok, az értékükre és a fokozott figyelmet igénylő bánásmódra való tekintettel. Továbbá minden esetben egyutas szállítmánybiztosítást kötök, melynek összege függ a szállítandó bútor/műtárgy értékétől. Ezért kérem, hogy az árajánlatkérésében tüntesse fel az antik bútorok vagy műtárgyak értékét is.

16 votes, average: 5,00 out of 516 votes, average: 5,00 out of 516 votes, average: 5,00 out of 516 votes, average: 5,00 out of 516 votes, average: 5,00 out of 5 (16 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...