Fuvarozás, áruszállítás Budapesten, Érden és vidékre

Fuvarozás, áruszállítás Budapesten, Érden és vidékre

Mindenki azt szeretné ha a fuvarozás gondok nélkül bonyolódna le, és áruja időben, biztonságban célba érne. Az áru késése, sérülése komoly veszteségeket okozhat cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Ezek a következő problémákhoz vezethetnek:

– idegeskedés. Hol van már az árum? Mikor ér ide?

– pénzkidobás. Egy lerobbant teherautó esetében egy másikat kell hívni. Vagy a sérült áru javításra szorul, esetleg egy másikat kell venni.

– kötbér. Előfordulhat, hogy ha az áru nem ér oda időben, akkor kötbért kell fizetni.
 
 

Hívjon! +3620/580-8538

 

Az áru késését és sérülését előidézhető tényezők:

– rossz állapotú teherautó. Ez nagyon meg tudja növelni a szállítás idejét és költségét is. A nem megfelelően karban tartott és rossz állapotú teherautó akár egy baleset okozója is lehet. De az is előfordulhat hogy a fuvarozás alatt lerobban.

– rutintalan sofőr. Egy tapasztalatlan sofőr nem a legjobb megoldás a biztonságos szállításra. A nem megfelelően rögzített áru a raktérben is sérülhet, főleg ha a sofőr rutintalan. Elég egy hirtelen fékezés vagy kormány mozdulat, és a nem megfelelően rögzített áru könnyen sérülhet.

UGYE EZT ÖN SEM AKARJA?

A kazán, lepakolás előtt.  Kazán fuvarozás, gurtnival.  Szekér szállítás Törökbálinton.  Széna szállítás vidékről.  Tégla fuvarozás raklapon, Törökbálinton.

 
 

Ezért nyugodtan bízza ránk a fuvarozást!

5 érv amiért minket válasszon:

– kiváló állapotú teherautó. A teherautóm tökéletes állapotban van, műszakilag és esztétikailag is. Függönyponyvás, így minden irányból könnyedén pakolható.

– a hét minden napján dolgozunk. Igen, szombaton és vasárnap is. Nem, nincs hétvégi díj!

– tapasztalt sofőrök, rakodók. Kollégáim igény szerint pakolnak. Nem kell attól tartania hogy nem érkezik meg időben az áruja.

– Budapesten belül, és vidékre is szállítunk, akár azonnal is.

– ha ránk bízza a szállítást akkor nincs idegeskedés, pénzkidobás.
 
 

Áruszállítás, fuvarozás vidékre

Magyarország bármely településére (Gyula, Pécs, Érd, Budapest, Kőszeg, Záhony, Békéscsaba stb)  vállalunk árufuvarozást. A teherautóm 3,5 tonna össztömegű, tehát az E-útdíj nem vonatkozik rá, és szinte bárhova be lehet hajtani vele. Tehát autópályadíjat nem kell fizetnie nálam, mivel mindig van autópálya matrica a teherautón, amit nem terhelek tovább az ügyfelekre.
 
 

Fuvarozás, áruszállítás Budapesten, Érden, vidékre 7,5 tonna össztömegű teherautóval

Nagyon sokan kerestek meg az elmúlt időben olyan belföldi és nemzetközi költöztetéssel, áruszállítással kapcsolatos árajánlatkéréssel, melyhez nagyobb, 7,5 tonna össztömegű teherautóra volt szükség. Ezért egy szintén profi költöztető, fuvarozó kollégámmal/barátommal átbeszéltük ezt a dolgot, és arra jutottunk, hogy együtt megoldjuk a nagyobb raktér, súly kapacitású költöztetéseket, áruszállításokat.

Ebben segít nekünk egy korszerű, nagy raktér kapacitású, 7,5 tonna össztömegű teherautó. Nagyon fontos, hogy azzal legyenek tisztába, hogy ez a teherautó jóval nagyobb, mint a 3,5 tonna össztömegű kisteherautók. Tehát jóval nagyobb hely kell neki a kanyarodáshoz, parkoláshoz. Elképzelhető, hogy nem fér be az utcába, vagy be sem hajthat.

A teherautó ponyvás felépítménnyel rendelkezik, bármelyik oldalról könnyedén pakolható. Ezzel a teherautóval is az ország bármely pontjára (Budapest, Érd, Szentendre, Dunakeszi, Miskolc, Kőszeg, Sopron, Nyíregyháza, Pécs, Baja, Mohács, Székesfehérvár, Tatabánya, Győr, Szolnok stb.) vállalunk fuvarozást, áruszállítást.
 

A 7,5 tonna össztömegű teherautó rakterének adatai

 • Hosszúság: 7,3 méter
 • Szélesség: 2,45 méter
 • Magasság: 2,4 méter
 • Raktér kapacitás: 43 köbméter, 18 paletta
 • Hivatalos teherbírás: 2,8 tonna
Költöztetés külföldről 7,5 tonna össztömegű teherautóval.
Költöztetés külföldről 7,5 tonna össztömegű teherautóval.

 
 

Kinek, mit szállítunk?

Vállalunk áruszállítást cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Raklapos árut is szállítunk, nyolc palettás a teherautóm, és 20 m3  a raktér kapacitása. Üzletekből, áruházakból házhoz szállítjuk:

 • bútorokat (igény esetén összeszerelést is vállalunk)
 • nehézgép szállítást is vállalunk
 • háztartási gépeket (mosógép, mosogatógép, hűtőgép, szárítógép, tűzhely)
 • építő-, és szigetelőanyagok (tégla, cement, hungarocell, fa-, és vasanyag)
 • épületgépészeti berendezések (kazán, radiátor, kandalló, szaniteráru, tartályok), például amilyenek a Épületgépészeti webáruház oldalon találhatóak
 • ezen felül természetesen vállalunk belföldi és a nemzetközi költöztetést is

 

 
Auto Backlink - Web Link Exchange - webcim.info - Start site
 

Related posts