Fuvarozás, áruszállítás minden nap

Fuvarozás, áruszállítás minden nap

Mindenki azt szeretné ha a fuvarozás gondok nélkül bonyolódna le, és áruja időben, biztonságban célba érne. Az áru késése, sérülése komoly veszteségeket okozhat cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Ezek a következő problémákhoz vezethetnek:

– idegeskedés. Hol van már az árum? Mikor ér ide?

– pénzkidobás. Egy lerobbant teherautó esetében egy másikat kell hívni. Vagy a sérült áru javításra szorul, esetleg egy másikat kell venni.

– kötbér. Előfordulhat, hogy ha az áru nem ér oda időben, akkor kötbért kell fizetni.
 
 

Hívjon! +3620/580-8538

 

Az áru késését és sérülését előidézhető tényezők:

– rossz állapotú teherautó. Ez nagyon meg tudja növelni a szállítás idejét és költségét is. A nem megfelelően karban tartott és rossz állapotú teherautó akár egy baleset okozója is lehet. De az is előfordulhat hogy a fuvarozás alatt lerobban.

– rutintalan sofőr. Egy tapasztalatlan sofőr nem a legjobb megoldás a biztonságos szállításra. A nem megfelelően rögzített áru a raktérben is sérülhet, főleg ha a sofőr rutintalan. Elég egy hirtelen fékezés vagy kormány mozdulat, és a nem megfelelően rögzített áru könnyen sérülhet.

UGYE EZT ÖN SEM AKARJA?

A kazán, lepakolás előtt.  Kazán fuvarozás, gurtnival.  Szekér szállítás Törökbálinton.  Széna szállítás vidékről.  Tégla fuvarozás raklapon, Törökbálinton.

 
 

Ezért nyugodtan bízza ránk a fuvarozást!

7 érv amiért minket válasszon:

– leellenőrizhetőség. Cégünk leellenőrizhető a cégnyilvántartókban. Az ehhez szükséges adatokat megtalálja a céginfó menüpontban.

– van fuvarozói engedélyem. Én még azok közé tartozom akiknek még kötelező volt a fuvarozói engedély és különböző tanfolyamok megszerzése hogy hivatásos fuvarozó legyen.

– kiváló állapotú teherautó. A teherautóm tökéletes állapotban van, műszakilag és esztétikailag is. Függönyponyvás, így minden irányból könnyedén pakolható.

– a hét minden napján dolgozunk. Igen, szombaton és vasárnap is. Nem, nincs hétvégi díj!

– tapasztalt sofőrök, rakodók. Kollégáim igény szerint pakolnak. Nem kell attól tartania hogy nem érkezik meg időben az áruja.

– Budapesten belül, és vidékre is szállítunk, akár azonnal is.

– ha ránk bízza a szállítást akkor nincs idegeskedés, pénzkidobás.
 
 

Fuvarozás vidékre

Magyarország bármely településére (Gyula, Pécs, Érd, Budapest, Kőszeg, Záhony, Békéscsaba stb)  vállalunk árufuvarozást. A teherautóm 3,5 tonna össztömegű, tehát az E-útdíj nem vonatkozik rá, és szinte bárhova be lehet hajtani vele. Tehát autópályadíjat nem kell fizetnie nálam, mivel mindig van autópálya matrica a teherautón, amit nem terhelek tovább az ügyfelekre.
 
 

Kinek, mit szállítunk?

Vállalunk áruszállítást cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Raklapos árut is szállítunk, nyolc palettás a teherautóm, és 20 m3  a raktér kapacitása. Üzletekből, áruházakból házhoz szállítjuk:

  • bútorokat (igény esetén összeszerelést is vállalunk)
  • nehézgép szállítást is vállalunk
  • háztartási gépeket (mosógép, mosogatógép, hűtőgép, szárítógép, tűzhely)
  • építő-, és szigetelőanyagok (tégla, cement, hungarocell, fa-, és vasanyag)
  • épületgépészeti berendezések (kazán, radiátor, kandalló, szaniteráru, tartályok), például amilyenek a Épületgépészeti webáruház oldalon találhatóak
  • ezen felül természetesen vállalunk belföldi és a nemzetközi költöztetést is

 

 
Auto Backlink - Web Link Exchange - webcim.info - Start site
 

Related posts