Költöztetés Dunakeszin szakértő költöztetővel

Költöztetés Dunakeszin szakértő költöztetővel

Természetesen Dunakeszin is vállalunk költöztetést. Lakások, irodák, családi házak, albérletek gyors és szakszerű költöztetése Nagy Endrével és költöztető csapatával. 15 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött garantáljuk, hogy remek döntés ha ránk bízza a Dunakeszi költöztetést. Erről meggyőzhetném én is, de inkább olvassa el a rólunk írt (nem kevés) valódi(!) véleményt.
 

Hívjon! +3620/580-8538

Igény és szükség szerint vállalunk csomagolást, bútorok szét-, és összeszerelését. Azért is írom, hogy szükség szerint, mert van amikor azért kell szétszerelni a bútorokat mert nem férnek ki az ajtón, vagy a saját súlyukat nem bírják el, és emelésnél szétesnek. Dunakeszi költöztetésnél sem húzzuk az időt, mindig úgy költöztetünk, hogy a leghatékonyabban és a leggyorsabban végezzünk a munkánkkal, az ügyfél érdekeit szem előtt tartva.
 

 

Költöztetés Dunakeszin azonnal

Egy költöztetést általában előre tervez az ember. Vannak akik hetekkel/hónapokkal előre, vannak akik csak napokkal látják előrébb a költözés várható időpontját. De egy váratlan esemény (ez lehet jó és rossz is) miatt sajnos az is elő szokott fordulni, hogy azonnal költözni kell. A másik esetben a költöztető mondja le, egyszerűen nem áll ki, vagy lerobban a teherautója. Ilyenkor azonnal keresni kell egy másik költöztető céget, ami nem mindig egyszerű. Tehát lehetőség van arra is, hogy azonnal kiálljunk költöztetni. De ehhez az kell, hogy amikor Ön hív, akkor ne dolgozzunk. Igaz, ez eléggé ritka, de ha tudunk, akkor azonnal indulunk.
 

Fuvarozás, teherfuvarozás Dunakeszi

A költöztetés mellet vállalunk fuvarozást is Dunakeszin. A teherautóm 8 palettás, 20 köbméteres, mindkét oldalt elhúzható függönyponyvával. Raklapos áruk, gépek, berendezések szállítása, házhoz szállítása igény/szükség szerint profi költöztető rakodókkal. A Dunakeszi teherfuvarozást is ugyanazokkal a költöztető kollégákkal végzem ,akikkel költöztetni szoktam. Vigyázunk értékeire, legyen szó bármilyen teherfuvarozásról is szó. Mindegy mit szállítunk, lehet tűzifa, építőanyag, épületgépészeti berendezések, a lényeg: minden szállítandó árut ugyanúgy kezelünk, és sérülésmentesen szállítjuk el. Például többször szállítottunk már terepasztalt Budapesten és vidékre is. Kérjen árajánlatot dunakeszi teherfuvarozásra: 0620/580-8538
 

Zongoraszállítás, pianínó szállítás Dunakeszin

Egy nehéz hangszert nem egyszerű elszállítani, sérülékeny, és nagyon nehéz. A zongora/pianínó szállításához valóban profi, rutinos és erős szakemberekre van szükség. A Dunakeszi zongoraszállítás, vagy pianínó szállítás árajánlatkérésnél legyen szíves megadni a hangszer pontos méreteit, a körülményeket (lépcső/emelet/távhordás). Csak ezek után tudok pontos árajánlatot adni a Dunakeszin történő zongoraszállításra, pianínó szállításra.
 

 

Költöztetés Dunakeszin – Árak

A teherautó sofőrrel 5 200 forint/óra. A rakodók óradíja 1800 forint óránként. Tehát sofőr + egy rakodó 7 000 forint/óra. Sofőr + két rakodó 8 800 forint/óra. A minimum óradíj 3 óra. Ezért az órabérért egy profi, összeszokott, hatékony és jó hangulatú költöztető csapat fogja Önt költöztetni.
 

Ami nálunk nincs dunakeszi költöztetésnél:

  • kiállási díj
  • emelet díj
  • autópálya díj
  • hétvégi felár
  • bútorszerelés felár
  • kilométerdíj

Related posts