Költöztetés Hollandia Magyarország

Költöztetés Hollandia Magyarország

Ez a hollandiai költöztetés is különleges volt számomra. Alapjában véve minden munka különleges, hiszen utamon új embereket ismerek meg, új helyekre jutok el, és itt, ennél a nemzetközi költöztetésnél is ez történt. Valami egészen új élménnyel gazdagodtam, láttam holland stílusú utcákat és tereket, vízen úszó házakat.

Hívjon! +3630/665-0055

Költöztetés Amszterdamból Budapestre

A költöztetés napján hajnalban indultunk útnak. Az út körülbelül 1400 kilométer volt, mi annyira hosszú, hogy minden erőt kivett belőlünk. Este 21 óra körül érkeztünk meg Amszterdamba, a költöztetés tárgyait egyébként is, ilyen későn már nem lehetett felpakolni. Tekintettel a hosszú útra, és a kései időpontra, pihenésképpen inkább szétnéztünk egy kicsit a városban. Sétálgattunk egy kicsit a környéken, megcsodáltuk az épületeket az embereket és egyáltalán a holland környezetet. Az úszóházakról is készítettem néhány fényképet.

Költöztetés Hollandiából Magyarországra

A költöztetés másnapján, reggel 6 órakor kezdtük meg a lepakolást az első emeleti lakásból. Nem volt túl sok bútor és doboz, és még az ügyfél is segített lehordani az ingóságokat, ezért bő egy óra alatt végeztünk a felrakodással. Amint minden fölkerült a teherautóra azonnal elindultunk vissza Magyarországra, így még aznap este hazaérkeztünk Budapestre. Na persze az út visszafelé épp olyan hosszú volt mint kifelé, ezért le pakolásra már nem maradt energia. Újabb rövid pihenő következett, majd másnap délelőtt pakoltunk le a megrendelőnk kertes házában. Az elvárásoknak megfelelően, itt is mindent tökéletesen a helyére tettünk.

Hazafelé az úton lett “nagykorú” a teherautóm, ugyanis átlépte a 100 000 kilométert. Erről készült egy rövid videó is.

Related posts