Költöztetés vidékre velünk = Gondtalan vidéki költöztetés

Költöztetés vidékre velünk = Gondtalan vidéki költöztetés

Szolgáltatásaim között szerepel a vidéki költöztetés is. Itt is fontos, – mint a nemzetközi költöztetésnél – hogy részletes leírást kapjak a szállítandó ingóságokról. Ez azért fontos, mert tudnom kell, hogy felférnek-e a teherautómra. Amennyiben a költöztetés vidékre történik, tehát a környékről történik a felrakodás (például Érd, Budaörs, Budapest), és van rá lehetőség, akkor a helyszínen felmérem a szállítandó bútorokat. Nagyon sok városban voltam már munkáim során (Békéscsaba, Miskolc, Sopron, Debrecen, Zalaegerszeg, Baja stb).

Költöztetés vidékre. Indulás előtt, megpakolva.  Vidéki költöztetés, bútorok a teherautón.  Vidékről költöztettem, az ügyfelem udvaráról készült a kép. A háttérben a Balaton van.  Rögzített, csomagolt bútorok a teherautó rakterében.

 
 

Költöztetés vidékre mindenkinek

Igen, mindenkinek. Ezt azért írom le, mert meg szokták kérdezni az ügyfeleim, hogy albérletet, lakást, irodát is költöztetünk-e. Természetesen igen. Nem teszünk különbséget a munkáink között. Ugyanúgy fogjuk meg a bútort egy lakásban, mint egy irodában. Minden esetben a lehető legnagyobb körültekintéssel dolgozunk. Költöztetünk lakásokat, albérleteket, házakat, irodákat. Szállítunk bútorokat, berendezéseket, gépeket, zongorát, pianínót, raklapos árut. A bútorokat igény szerint szereljük, csomagoljuk (az érzékeny, sérülékeny bútorokat mindig becsomagoljuk). Látogasson el a facebook oldalamra is, ahol betekintést nyerhet munkánkba, mindennapjainkba: www.facebook.com/koltoztetes
 
 

Vidéki költöztetés árak

A teherautó és a sofőr kilométer díja 140 forint. A rakodók órabére az utazás alatt 1200 forint. A rakodás idejére sofőr a teherautóval 5200 forint, a rakodók 1800 forintos órabérért dolgoznak. vidéki költöztetésnél nincs minimum óradíj. A kilométer díj, és a rakodók óradíja (1200 forint/fő) minden esetben telephelytől – telephelyig történik. A telephely címe: 2030 Érd, szövő utca 21. A teherautóm 3,5 tonna össztömegű, tehát nem vonatkozik rá az e-útdíj sem. Autópályadíjat nem számolok fel, mint ahogy emelet díjat és hétvégi felárat sem. A költöztetés díjából tudok adni kedvezményt is. A részleteket ide kattintva találja. Velünk elérhető áron költözhet vidékre/vidékről (is).

Related posts