Költöztetés Angliába, költöztetés Angliából Magyarországra

Költöztetés Angliába, költöztetés Angliából Magyarországra

A nemzetközi költöztetés alól nem lehet kivétel Anglia sem. Egy ilyen hosszú út bizony komoly szervezést, hozzáértést igényel. Nem lehet rutintalan, pár száz forintos “szakemberekre” bízni. Persze megtehetném hogy olcsóbb, rutintalan munkaerővel dolgozom, de nagy a valószínűsége hogy ennek ügyfeleim nem örülnének. Egy angliai költöztetésnél már nem csak tapasztalt rakodóra van szükség, hanem tapasztalt, rutinos sofőrre is. Természetesen “kettő az egyben”. Azaz a kollégák, nem csak rakodásban rendelkeznek komoly szakmai tapasztalattal, hanem teherautó vezetés terén is. Igyekszünk mindent elkövetni hogy a költöztetés Angliába valóban gördülékenyen menjen, és Ön egy nyugodt költözésnek legyen részese.

 

Angliai költöztetés mint célfuvar

Minden külföldi költöztetésünk egyirányú, azaz csomagszállítással, gyűjtőszállítással nem foglalkozunk. Erről bővebben ide kattintva olvashat.
 

Költöztetés Anglia

Igyekszünk minden terhet levenni a válláról nemzetközi (angliai) költöztetés során. Ezért is tájékoztatom mindenről még a költözés előtt. Az általános, “megszokott” dolgokat itt is le tudom írni. A felrakodást az indulás előtti napon csináljuk, mivel másnap éjjel/hajnalban indulunk. Két sofőrrel megy a teherautó (az egyik mindig(!) Én vagyok), tehát csak Belgium környékén állunk meg aludni. Nagyon fontos hogy kipihentek legyünk az egész költöztetés alatt. Anglia nem a szomszédban van, nem csak a rakodás ideje alatt fontos a figyelem és a szakértelem, hanem a vezetés alatt is. Ezért is alszunk mindig szállodában. Ez egyrészt azért fontos, hogy rendesen kipihenjük magunkat (csak így tudjuk a maximumot nyújtani), másrészt mindig csak olyan helyen parkolunk ahol a teherautó biztonságban van. Egy autópálya menti parkoló nem a legbiztonságosabb ebből a szempontból, továbbá ott ki sem tudnánk magunkat pihenni rendesen. Ami esetleg a munkánk teljesítményén és/vagy sikerén “megbosszulná” magát.

Igény/szükség szerint biztosítunk költöztető dobozokat is, amivel megkönnyítjük költözését. Nem kell több ezer forintért vásárolnia dobozokat. Amennyiben szüksége van dobozokra, akkor kérem, hogy árajánlatkérésnél jelezze. Árajánlatkéréshez kattintson a képernyő jobba alsó sarkában lévő “Költöztetés Angliába árajánlatkérés” fülre.

Anglia, út közben.  Költöztetés Angliába, közel a célhoz.  Anglia, Haywards Heath  Anglia, út közben.  Anglia, közel a célhoz. A vonaton.

 
 

Költöztetés Angliába, Londonba

Természetesen költöztetünk Anglia fővárosába, Londonba is. Teherautónk ennek megfelelő, nem kell tartani a 2012. január 3-án szigorodott káros anyag kibocsátás szerinti büntetésektől, mivel a teherautónk 3,5 tonna össztömegű, és EURO IV-es környezetvédelmi besorolású. Ezt nem Én találtam ki, erről bővebben ide kattintva olvashat. Korszerű teherautóval, és tapasztalt kollégákkal biztosítjuk azt, hogy a költöztetés Londonba problémamentes lesz.
 

Költöztetés Angliából Magyarországra

Angliából költözne haza, Magyarországra? Ebben az esetben is számíthat ránk, gond nélkül megoldjuk. A fentebb leírt “általános” dolgok vonatkoznak erre is. A felrakodás, és indulás ideje a helyszíntől és az ingóságok mennyiségétől függ. Itt is sok mindenre kell figyelni, (például túlsúly), ezért is szoktam minél részletesebb leírást kérni az ingóságokról. Ugyanis ha a helyszínen (Angliában) derül ki hogy nem fér fel minden súlyra, vagy akár terjedelemre, akkor az nagyon kellemetlen mindkét félnek. A “bútorok” és a “60 négyzetméteres ház berendezése” nem tartozik a részletes leírások közé. Kérem, erre figyeljenek oda, csak így lesz zökkenőmentes a költöztetés Angliából Magyarországra. Tehát ha velünk költözik, akkor egy létező céggel(!) fog költözni, akik ismerik a titkát a gondtalan költözésnek.

Related posts