Terepasztal szállítás Budapesten

Terepasztal szállítás Budapesten

Nem mindennapi fuvarozásban volt részem a minap. Vasúti terepasztal szállítás, ez volt a feladat. Ez azért is nagyon “érzékeny” dolog számomra, mert Én is nagy vasút-, és autómodell/makett rajongó/gyűjtő vagyok. Tehát alaposság volt az elsődleges szempont. A szállítás előtt helyszíni felmérést végeztem, ahol mindent megbeszéltem az ügyfelemmel. Minden apró részletet. A H0 méretű terepasztal 3,2 méter hosszú, és 2 méter széles, a saját súlyától is könnyedén kettétörhet. Továbbá jó néhány év munkája van benne, amit egy rossz mozdulattal tönkre is lehet tenni. Ügyfelem gondosan előkészítette a terepasztalt.

Terepasztal.  Vasútmodell terepasztal Érden.  Vasútmodell közelről.  Terepasztal szállítás Budapestre.

Tartórudakat rögzített rá, amikre fóliát kötött, így be is lett csomagolva a terepasztal. A célállomás Budapesten volt, a Magyar Vasúttörténeti Parkban. Mindig óvatosan, körültekintően vezetek, de most megpróbáltam még jobban odafigyelni. Szerencsére közel meg tudtunk állni a bejárathoz, ahol levettük a teherautóról, majd békával behúztuk a helyére. A visszaszállítás is ugyanolyan zökkenőmentes volt, itt is simán ment minden. A szállítás közben készítettem képeket is. Sokat visszaadnak a képek, de élőben még lenyűgözőbb a kis sínkavalkád.

Vasútmodell terepasztal a teherautón.  Vasútmodell szállítás.  Terepasztal szállítása.  Terepasztal, vasútmodell kép.

 

Terepasztal készítés

Aki szeretne egy terepasztalt, csak nincs ideje, vagy rutinja, annak van egy jó hírem. Ügyfelem vállal terepasztal készítést is. Egyedi elképzelései megvalósulhatnak néhány négyzetméteren, egy kis vonatokkal teli városka formájában. Ideális ajándék karácsonyra, házassági évfordulóra, esküvőre, születésnapra.

Kérdéseire választ kap Ortó Gyulától. Kérem, hogy a terepasztal készítéssel kapcsolatban kizárólag Ortó Gyulát keresse, nála érdeklődjön.

Ortó Gyula – terepasztal készítés
Telefon: 0620/558-7621
E-mail: ortogyula68@gmail.com
 

Áruszállítás, fuvarozás belföldön és külföldön

Természetesen nem csak terepasztal szállítást vállalunk, hanem raklapos áruszállítást, bútorszállítást, és költöztetést is, belföldi és nemzetközi viszonylatban. A héten minden nap állunk szolgálatára, hétvégén nem számítok fel plusz költséget. Kollégáim egytől – egyig tapasztalt szakemberek, akikkel gond nélkül le lehet bonyolítani bármelyik szolgáltatásunkat. Kérjen árajánlatot, költöztetésre, fuvarozásra.
 

Terepasztal szállítás, és kiállítás képekben

A képeket Ortó Gyula engedélyével készítettem, és tettem közzé a honlapomon. A képek engedély nélküli másolása, felhasználása minden esetben jogi következményekkel jár!

Terepasztal.  Vasútmodell terepasztal Érden.  Vasútmodell közelről.  Terepasztal.

Vasútmodell kiállítás Budapesten.  Vasútmodell terepasztal a kiállításon.  Vasútmodell kiállítás.  Terepasztal a budapesti vasútmodell kiállításon.

Vasútmodell kiállítás Budapesten.  Vasútmodell terepasztal a kiállításon.  Vasútmodell kiállítás.  Terepasztal a teherautón.

Related posts