Antik bútorok szállítása vidékre és Ausztriába

Antik bútorok szállítása vidékre és Ausztriába

Ismét egy nem hétköznapi szállítást bonyolítottunk le zökkenőmentesen. A munka két részből állt. Az első nap Budapestről kellett vidékre, Pécs mellé szállítani felújított antik bútorokat, a második nap pedig ugyaninnen Ausztriába, Linz mellé szállítottunk ugyancsak antik bútorokat. A munkát sok telefonálás és levelezgetés előzte meg. Minden apró részletet megbeszéltünk, mivel előzetes helyszíni felmérésre nem volt lehetőség. Megbeszéltünk mindent (csomagolás, bútorlista, méretek, mi hova megy stb), még képeket is küldött az ügyfelem.

Bútorszállítás vidékre

Az első nap kellet vidékre szállítani egy nagy tálaló szekrényt, egy ágyat két és két Thonet széket, meg néhány apróságot (lámpákat, csillárokat, dobozokat). Mindent becsomagoltunk, szokás szerint a teherautómon lévő plédeket, paplanokat tettünk a bútorokra, majd sztreccsfóliával becsomagoltuk. A kocsin természetesen tettünk közéjük még kartonokat, paplanokat. Mivel volt időnk, és nem sok bútort kellett szállítani, ezért előre dolgoztunk, és becsomagoltuk és felpakoltuk a másnapi bútorok nagyobb részét, mivel másnap jóval hosszabb út várt ránk.

A harmadik emeletről hordtuk le a bútorokat, régi bérház, lift nélkül… Szeretjük 🙂 A legnehezebb a márványlapos, kétrészes tálalószekrény volt, aminek az alsó része szinte pianínó súlyú volt. Nem sok ember van, akivel beleállok gurtniba, de az az egy ott volt. Mindent gondosan becsomagoltunk, és rögzítettünk a teherautón. Az út zökkenőmentes volt. A lepakolásnál ügyfelem édesapja navigált minket. A lepakolás gyorsan ment, minden sérülésmentesen érkezett meg új helyére.

Bútorszállítás Ausztriába

Ide két Biedermeier szekrényt, egy ágyat, kisebb bútorokat kellett szállítanunk, néhány aprósággal. Mivel előre dolgoztunk előző nap, így relatív időben el tudtunk indulni. Meglepően hamar kiértünk Ausztriába, jó volt a forgalom, és hátszelünk volt végig 🙂 A lerakón sajnos ne minden fért fel a szűk lépcsőn, így néhány nagyobb bútort a pincébe kellett lehordani. Nagyon vigyáztunk a bútorokra. Ritka, értékes, sérülékeny bútorokról van szó. Ügyfelünk nagyon elégedett volt munkánkkal. Antik bútorokról készített képeket ügyfelem írásos engedélyével tettem közzé a weboldalamon. Bármilyen nemű felhasználásuk, másolásuk minden esetben jogi következményekkel jár!

3 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 5 (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Kapcsolódó cikkek