Költöztetés Budapest – Tanácsok budapesti költözéshez

Költöztetés Budapest – Tanácsok budapesti költözéshez

Költöztetés Budapesten, azaz hogyan készüljünk egy budapesti költöztetésre?

Sok mindenre figyelni kell, ha az ember költözik. Sok árajánlatkérést kapok, melyek eléggé hiányosak. Persze vannak akik nem értenek hozzá, ezért megpróbálok segíteni. Ha a költöztetés Budapesten azonnal szükséges, akkor nem sok esély van parkolóhelyet foglalni. Ezzel tisztában is vagyok, de ha időben megrendelik a költöztetést, akkor lehetőség szerint két személyautónyi helyet kell foglalni nekünk.
 

Hívjon! +3630/665-0055

Szabályt soha sem sértünk, tilosban nem állunk meg, forgalmat nem tartunk fel! Mindig a KRESZ szabályait betartva közlekedünk, és parkolunk! Parkolóhely hiányában lehet, hogy csak egy másik utcában tudunk megállni. Mi ebben az esetben is költöztetünk, de ha minden egyes bútorral, dobozzal körülbelül 100 – 200 métert kell sétálnunk, akkor nagyon elhúzódik a költöztetés, ezzel arányosan megnő a költöztetés költsége is. Mi 8 800 forint/óra (teherautó + három ember) díjon dolgozunk, ami távhordásnál ha csak plusz 2 órát nézek, akkor az már 17 600 forinttal növeli meg a költözés költségét.

 

Költöztetés Budapesten – Körülmények

Na igen, ez is egy érdekes téma. Mit is értek körülményeknek egy költözésnél? Az örök “sláger”, azaz az a bizonyos emelet. Szeretek úgy menni költöztetni, hogy nagyjából tájékoztatom az ügyfelet a költöztetés várható időtartamáról, ezzel egy körülbelüli árat is mondok. Ha kapok részletes leírást a bútorokról, akkor már csak a körülmények tisztázása van hátra.

Elhiszem, hogy a földszint, az földszint, mert az van kiírva. De ha egy – két emeletnyit kell lépcsőznünk, nekünk mindegy, hogy mi van kiírva, az akkor is emelet. Egy nagyobb (két fordulós) budapesti költöztetésnél akár egy – két órával is elhúzódhat a költözés, ha magasföldszintre hordjuk fel a bútorokat, nem pedig “lépcső nélküli” földszinten pakolunk le. Ez azért fontos, mert ha elhallgatják, hogy a földszintre például 30 lépcsőfokon lehet feljutni, akkor én rosszul saccolhatom meg a budapesti költöztetés időtartamát, amiből esetleg nézeteltérés is lehet a költözés végén. Na, ezt szeretném elkerülni!
 

Budapesti költöztetés lépcsőzés nélkül, ami mégsem földszint

De olyan is volt már, hogy valóban földszint volt, házon belül, csak azt felejtették el közölni, hogy a telek lejtős, hosszú, és a ház fent van a telek végén, beállni pedig nem lehet teherautóval. Ebben az esetben is elhúzódik a költöztetés Budapesten (de máshol is). Tudom, nem mindenkinek van ideje, lehetősége parkolóhelyet foglalni, megértem. Csak annyit kérek, hogy árajánlatkérésnél vagy megrendelésnél ezt legyenek szívesek közölni.

Related posts