Nemzetközi költöztetés idegeskedés nélkül?

Nemzetközi költöztetés idegeskedés nélkül?

“Igen, azt szeretném.” Erre mindenki ezt válaszolja. Néhány ügyfelem mondta a nemzetközi költöztetés végén: “már előre úgy izgultam”, vagy “tiszta ideg voltam hogy minden rendben legyen”. Persze ezt már nyugodtan, mosolyogva mondták a költözés után. Tehát ha minket bíz meg a nemzetközi költöztetéssel akkor felesleges idegeskednie, mert a végén úgy is mosolyogni fog 🙂 Főleg, ha még kedvezményesen is költözhet velünk! Mit is kell ehhez tennie? Erről egy kicsit lejjebb tájékozódhat.
 

Hívjon! +3620/580-8538

 

Nemzetközi költöztetés mint célfuvar

Minden külföldi költöztetésünk egyirányú, csomagszállítással, gyűjtőszállítással nem foglalkozunk. Erről bővebben ide kattintva olvashat.

Egy kis mellékút Svájcban.  Nemzetközi költöztetés, Franciaországban, lepakolás közben.  Lerakodás közben Budapesten.  Lengyelországban.  Franciaországban, a hegyekben.

 
 

Miért helyes döntés, ha velünk költözik?

  • Kiváló állapotú, rendszeresen karbantartott fiatal teherautóval dolgozom. Nincs váratlan megállás, lerobbanás.
  • Adok Önnek néhány remek tippet a Hasznos tippek menüpontban, melyekkel csökkenteni tudja a nemzetközi költöztetés költségeit.
  • Kollégáim tapasztalt szakemberek. Nem csak a szakmában dolgoznak évek óta, hanem egymás mellett is. Hatékonyan, ész szerűen végzik munkájukat. Nem okoz gondot nekik a bútorok szerelése, csomagolása, vagy egy hosszú út levezetése. Nincs sérült, összetört bútor.
  • Leellenőrizhetőek vagyunk. Nincs rejtegetni valóm, minden céges adatot megtalál a céginfó menüpontban.
  •  Rendelkezem belföldi és nemzetközi fuvarozói engedéllyel! Én még azok közé tartozom akiknek kötelező volt több tanfolyamot elvégezni hogy dolgozhasson.
  •  Az évek alatt bejártuk Európát, elég nagy tapasztalatunk van nemzetközi költöztetés terén. Tudjuk mit vállalunk, mikor érünk oda, mennyi ideig tart a rakodás.
  •  Nem csapom be! Nem “szédítem” olcsó ajánlatokkal, ami a végén jóval több lesz, különböző okokra hivatkozva.
  •  Nem dolgozom “párszázforintos” rutintalan diákokkal hogy olcsóbb árajánlatot adjak.
  • Az érzékeny, könnyen koszolódó bútorokat (antik bútor, ágymatrac, ülőgarnitúra, fotel) becsomagoljuk, amiért nem számolunk fel különdíjat.
  • Lehetőséget adok arra, hogy egyszerűen spóroljon akár tízezreket költözése árából.

 

Horvátországban, egy hídon.  Horvátországban, a komp előtt.  Nemzetközi költöztetés Horvátországban, az apartman előtt.  Mali Losinj magasból.

 
 

Költöztetés külföldre

Költöztetés külföldre elérhető áron cégeknek és magánszemélyeknek szakértő költöztetőkkel. Vállaljuk lakások, házak, irodák költöztetését külföldre. Ebben az esetben lehetőség van (amennyiben Érden, Budapesten vagy környékén történik a felrakodás) ingyenes és kötelezettségmentes helyszíni felmérésre. Költözzön Európa bármely országába is, mi megoldjuk kockázat és probléma nélkül. Nyugodtan kérjen árajánlatot nemzetközi költöztetésre, akár a jobb alsó sarokban lévő “Nemzetközi költöztetés árajánlatkérés” fülre kattintva.
 
 

Költöztetés külföldről

Költöztetés külföldről? Hogyan? Velünk, zökkenőmentesen. Ehhez először is szükségem van a szállítandó bútorok, ingóságok részletes leírására (darab, méret), mivel itt már nem lehetséges a helyszíni felmérés. A teherautónak van egy térfogat (20 m3) és egy súly (két emberrel 900 kg!) kapacitása, és ha a felrakodás helyszínén derül ki hogy valami nem fér fel, akkor az nagyon kellemetlen mindkét félnek. Tehát ha szeretné hogy a költöztetés külföldről zökkenőmentes legyen, akkor kérem hogy árajánlatkérésnél az adatokat (lehetőleg) minél pontosabban adja meg.

Olaszország, Róma.  Szerbia, Dinári-hegység.  A Dinári-hegység lábánál, Szerbiában.  Szerbiában, a Dinári-hegységben.

 
 

Nemzetközi költöztetés árak

Egy nemzetközi költöztetés, irodaköltöztetés lebonyolítása nem úgy működik hogy a hasamra csapok, aztán lesz ami lesz, ha kell majd többet kérek. De nem is dörzsölöm a kezem előre azzal hogy most jól megszedem magam. Sok ügyfelem ettől (is) tartott. Az árajánlatomban külön feltüntettem az egyéb költséget (ha van). Ilyen például az alagút-, híd díj, és kompjegy ára. Az érzékeny, sérülékeny bútorokat minden esetben becsomagoljuk. Higgyen nekem, velünk elérhető áron, és nyugodtan költözhet.
 
 

Járjon jól a nemzetközi költöztetéssel!

Hogyan is? A kérdés jogos. Először is kérjen árajánlatot, ami ezek után még kedvezőbb lesz. Mennyivel? Kétszer 3% árengedményt adok a nemzetközi költözés árából. Ehhez mit kell Önnek tennie? A honlapomat kell megosztania a saját facebook oldalán, továbbá az Én facebook oldalamat kell like-olni. Ezért jár a 3% árengedmény. Viszont, ha még a munka végeztével ír egy köszönőlevelet a facebook oldalamra az “Értékelésekhez”, vagy e-mailben elküldi nekem (amit kiteszek majd a weboldalamra), akkor még további 3% kedvezményt adok a nemzetközi költözés árából. Ez összesen 6% kedvezmény, ami egy nemzetközi költöztetésnél akár több tízezer forint is lehet. Természetesen ezzel az árengedménnyel a szolgáltatásaink minőségéből nem engedünk. Éljen a kedvezménnyel, kérjen árajánlatot!

Dobozok és becsomagolt bútorok a teherautón.  Felrakodás közben. A szekrénysor már a teherautón van.  A Nürnbergi kiállításra szállított bútorok.  Egy kisváros Svájcban.

 
 

Nemzetközi költöztetés hogyan, hova?

A nemzetközi költöztetést (is) mindig komolyan vesszük. Ezért is térek ki mindig a részletekre. Minden kérdésére válaszolok még a költözés előtt. Egy külföldi költöztetésnél általában az indulás előtti napon pakolunk fel. Ez általában egy hosszabb, angliai költöztetésnél jellemző. Ugyanis így már hajnalban útnak tudunk indulni. De például egy ausztriai költözést egy nap alatt lebonyolítunk (persze ez csak szakemberekkel lehetséges). Természetesen ezek a dolgok nagyon sok mindentől függenek. Például kell-e bútort szerelni, határidőhöz van-e kötve az indulás/érkezés. Előfordulhat az is, hogy sürgősen, azonnal kell költöznie. ebben az esetben is számíthat ránk. Amennyiben van szabad kapacitásunk, akkor azonnal is útnak tudunk indulni. Volt már erre példa. Európán belül minden országba költöztetünk. Természetesen az Európai Unión kívül is (Norvégia, Svájc).

Related posts