Lomtalanítás, teljes lakáskiürítés

Sokszor szembesülünk a lakásunkban, házunkban összegyűlt felesleges lomokkal, amikkel nem tudunk mit kezdeni. Ilyenkor szükség van valakire aki elszállítja. De kiben is bízhatunk? Kit is engedünk be otthonunkba? Mindenképpen olyan cégre szabad a lomtalanítást (is) bízni, aki valóban létezik! Minket könnyedén le tud ellenőrizni a Céginfó menüpontban található adatok alapján (mivel létező céggel dolgozunk). Például itt: www.e-cegjegyzek.hu. Kollégáimmal ugyanúgy állunk a lomtalanításhoz, mint egy költöztetéshez. Irodák, lakások, házak, albérletek, raktárak részére vállalunk lomtalanítást zökkenőmentesen, kedvező áron.
 
 

Hívjon! +3620/580-8538

 

Szolgáltatásaink

Zsákos sittszállítás

Sittet kizárólag zsákban szállítunk! Mindkét fél érdeke, hogy a zsákos sittszállítás zökkenőmentes legyen. Ezért kérem hogy erősebb zsákba tegye a sittet, és ne rakja tele. Nem mindig gyűlik össze annyi sitt hogy megérje konténert rendelni, vagy nehezen megközelíthető helyen van a felrakó. Ebben az esetben (is) számíthat ránk. Megoldjuk a zsákos sittszállítást, gyorsan, gond nélkül, korrekt áron.
 
 

Lomelszállítás

Gondja akadt a lomokkal a házában vagy irodájában? Csak gyűlnek és gyűlnek? Nem tud velük mit kezdeni? Bízza ránk a lomelszállítást. Ugyanazokkal a kollégáimmal végzem a lomok elszállítását mint a költöztetést is. A bal alsó sarokban  Lomtalanítás árajánlat kérés ikonra kattintva egy űrlap jelenik meg. Kérjen árajánlatot!

Olcsó lomtalanítás, lomtalanítás olcsón

A lomtalanítás árakat úgy alakítom, hogy Önnek is megérje, valóban olcsó legyen. Nem az a célom hogy egy lomtalanítás alkalmával meggazdagodjak. Tehát Én nem köbméterben számítom az árakat, hanem súlyban. Ez mit is jelent? Például: a teherautóm 20 köbméteres, ha tele van bútorral akkor 20 x 3000 – 4000 forint = 60 000 – 80 000 forint. Súlyban viszont ha két tonna is (amit nehéz elképzelni ha csak bútorokról van szó, nem szétszerelt állapotban) akkor is csak 48 000 forint + a költöztetés tarifái. Ne habozzon, tegyen próbára minket!
 
 

Lomtalanítás árak, zsákos sittszállítás árak

A költöztetés díjai + a szemétleadás díja (bruttó): 2400 forint minden megkezdett 100 kg. Például ha végzünk 3 óra alatt 3 fővel, és valamivel több mint 400 kilogramm a szállítandó lom, sitt, akkor a lomtalanítás ára 38 400 forint (3 x 8800 + 5 x 2400). A költöztetés tarifái nettó összegek!

Lomtalanítás Budapesten, lomtalanítás Érden

Elsősorban Budapesten, Érden, Törökbálinton, Budaörsön, Diósdon, Tárnokon és vonzáskörzetükben vállalok lomtalanítást, zsákos sittszállítást. Vidékre nem éri meg lemennem, hiszen amit Ön kidob azért ne fizessen egy vagyont. Ez nem azt jelenti hogy egy vidéki vagy nemzetközi költöztetésnél nem szállítom el azt amire már nincs szüksége. Ebben az esetben – mivel már kifizeti a költöztetést – csak a lom leadásának a díjával növekszik meg az ár. Tehát ha árajánlatot kér lomelszállításra, zsákos sittszállításra, akkor kérem vegye figyelembe, hogy Én érdi telephellyel rendelkezem.
 
 

Lomtalanítás, zsákos sittszállítás zökkenőmentesen

Mindkét félnek az a legfontosabb, hogy problémamentes legyen a lomtalanítás, zsákos sittszállítás. Ezért is nagyon fontos hogy minél pontosabb információt adjon meg árajánlatkéréskor. Például: a padláson vagy a pincében egy helyen vannak-e a lomok, zsákok, vagy még össze kell szedni. Ez így jelentéktelennek tűnhet. De nem mindegy hogy egy helyről hordjuk a zsákokat vagy sétálunk velük például 30 métert. Ezzel már elmegy az idő. Árajánlatkéréskor megsaccolom a lomtalanítás költségeit, azok alapján amit Ön elmond nekem. A rakodási időt meg tudja növelni az a plusz 30 méter.

A zsákok súlya, mennyisége sem mindegy. Kérem a minél pontosabb adatok megadására. Nem mindegy hogy 40 db 25 kilogrammos zsákot kell vinni, vagy 60 db 40 kilogrammosat. Ez egyrészt azért fontos mert többe kerül a sitt leadás, másrészt a teherautónak is van egy teherbírása és meglehet hogy egyszerre el sem tudom szállítani a zsákos sittet. Ezekből a dolgokból utólag, a helyszínen problémák lehetnek.Természetesen előfordulhat hogy nem tudja megsaccolni a mennyiséget. Ebben az esetben (ha lehetséges) egy helyszíni felmérés után adok Önnek egy árajánlatot a lomtalanításra, zsákos sittszállításra.
 
 

Lomtalanítás, zsákos sittszállítás kivel, hogyan?

Nem teszek különbséget a lomtalanítás és a költöztetés között. A munka az munka, meg kell csinálni. Ez is a szolgáltatásaim közé tartozik, ezt is szeretem csinálni. Ez nálam mit is jelent pontosan?

  • Ugyanazokkal a tapasztalt költöztető kollégákkal végzem a lomelszállítást mint a költöztetést. Igaz ami igaz, itt nem kell vigyázni a bútorokra, berendezésekre mivel mennek a szeméttelepre. De mi van a többi bútorral? A (társas)ház nyugalmával? Vigyázni kell arra hogy ne verjünk le semmit (sarkokat) egy nehezebb bútornál. Tehát a lomtalanítást is szakemberekkel végzem. Nem hinném hogy az ügyfeleim örülnének ha odamennék két akárhonnan összeszedett pár száz forintos “szakival”, mivel “ez csak egy lomtalanítás, meg így olcsóbb”.
  •  Nem csak a kollégák ugyanazok egy zsákos sittszállításnál, hanem a teherautó is. Ez az egy teherautóm van, ezzel végzem valamennyi szolgáltatásomat. Tehát lomtalanítani is egy tiszta, rendben tartott teherautóval megyünk.
  •  Lomtalanításhoz is tudok vinni dobozokat, vödröket. Ezzel is segítve a gyors, és zökkenőmentes szolgáltatást. Tehát nem kell gondot csinálni abból ha nincs mibe pakolni. Amennyiben szüksége van dobozokra vagy vödrökre, akkor kérem azt árajánlatkérésnél jelezze.