Nehézgép szállítás, nehézgép mozgatás

Nehézgép szállítás, Nehézgép mozgatás, ezekkel a tevékenységekkel is bővültek szolgáltatásaink, melyek eddig is sok mindenre kiterjedtek (költöztetés, nemzetközi költöztetés, áruszállítás, pianínószállítás, lomtalanítás, bútorszerelés stb), Igyekszünk minden igényt kielégíteni. A nehézgépszállítás, nehéz berendezések eszközök szállítása viszont szinte egy másik szakma, mivel komoly előkészületeket és odafigyelést igényel, nem is beszélve a szakmai rutinról, ami nélkül kivitelezhetetlen egy több tonnás gép, berendezés szállítása.
 
 

Hívjon! +3620/580-8538

“Kisebb” dolgok szállításánál (zongora, pianínó, páncélszekrény, kazán) elég a kézi erő, amiben nálunk nincs hiány. Ezekből már sokat szállítottunk. A nagyobb, nehezebb berendezéseknél viszont már gépi segítséget (darus teherautó) is igénybe kell vennünk. Nehéz gépszállításnál már nem csak két – három embert kell összehangolni.
 

Nehézgép szállítás, hogyan is?

Amint a honlapomon is látszik, nekem egy 3,5 tonna össztömegű teherautóm van, amivel egy öt – tíz tonnás ipari nyomtatót természetesen nem tudok elszállítani. Ebben van segítségünkre egy nagyon megbízható, korrekt partnercég, akikkel baráti viszonyban is vagyok. Tehát az egyre több nehézgép szállítással kapcsolatos árajánlatkérés után döntöttünk úgy, hogy közösen megoldjuk a nehezebb gépek elszállítását is. Partnercégünknek nagyon komoly szakmai tapasztalata van a nehézgép szállítás lebonyolításában. Bármilyen többtonnás gép, berendezés (ipari hűtő, présgép, nyomtató, klíma, kazán, esztergagép, páncélszekrény, fűrészgép stb) szállításban számíthat ránk.
 

Nehézgépszállítás teljes körű szolgáltatással

A nehéz gépeket, berendezéseket nem csak szállítjuk, hanem a ki-, és beszerelésüket is megoldjuk. Szintezésben, pozicionálásban is segítünk. Önnek csak meg kell rendelni a nehézgép szállítást. Az árajánlatkérés nem jelent semmilyen kötelezettséget. Akár 20 – 30 tonnás berendezések, gépek mozgatásában, szállításában is tudunk segíteni.

Related posts