Költöztetés, irodaköltöztetés bútorszereléssel

A bútorok szét-, és összeszereljük, így Önnek ezzel sem kell bajlódnia. Sokszor csak költöztetés közben derül ki hogy a bútort szét kell szerelni, mert csak darabokban fér ki az ajtón, ablakon. Ezért is kell biztosra menni költözés előtt, azaz megbizonyosodni (például lemérni) hogy a bútorok valóban kiférnek-e az ajtón. Előfordulhat az is hogy az ablakon kiférnek a bútorok, vagy leengedjük az erkélyről, teraszról.

A bútorszerelésnek nincs külön felára, megegyezik a költöztetés díjával: nettó 1800 forint/óra/fő, természetesen hétvégén sem változik az ár. Amennyiben fix árajánlatot szeretne, akkor kérem jelezze hogy a bútorokat szerelni kell. A bútorokat szerelés közben is óvjuk. Az ehhez szükséges szerszámokkal (is) a teherautó fel van szerelve. Tehát költözzön velünk, zökkenőmentesen, akkor is, ha bútorszerelésről van szó.
 

Milyen bútort nem szerelünk?

Tudjuk hogy mit vállalunk, mit tudunk megcsinálni. Vannak bútorok, melyek szerelését nem vállaljuk. Ilyenek például a ragasztott, antik bútorok. Ehhez célszerű asztalost hívni.

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
Loading...