Költöztetés olcsón? Igen, velünk lehet!

Tudni szeretné hogy kivel költözik, és milyen cég embereit engedi be otthonába? Hogyan tudhatja meg azt, hogy egyáltalán létezik-e a cég? Erről egy kicsit lejjebb, a képek alatt olvashat. Továbbá ajánlom figyelmébe, a jobb oldali menüben, a telefonszámom alatti három menüpontot (Igaz tények, és a valóság! Hasznos tippek. Gyakran ismételt kérdések.) Érdemes elolvasni! Velünk a költöztetés olcsón megvalósítható. Természetesen nem csak olcsón, hanem nyugodtan, biztonságban is.

 

Hívjon! +3620/580-8538

Kollégáimat szigorúan megválogatom. Egytől – egyig komoly rutinnal rendelkező, tapasztalt szakemberek, akiknek a bútorszerelés épp olyan rutin munka, mint egy bútor leengedése teraszon keresztül. Igyekszem minden költöztetést zökkenőmentesen, korrekt módon végezni. A sikeres munkáink kulcsa többek között az évek óta együtt dolgozó kollégáim, és a mindig kiváló állapotú teherautóm. Természetesen az olcsó költöztetés nem csak lakossági és belföldi ügyfelekre vonatkozik, hanem, irodaköltöztetésre és nemzetközi költöztetésre is!

Szekrénysor kikartonozva, kikötve a raktérben.  Szekrények, ágy becsomagolva.  Dobozok leragasztva a teherautón.  Ez már helytelen pakolás a dobozokba.

Még egy apróság: nyugodtan leellenőrizheti cégünket. Például itt: www.e-cegjegyzek.hu/index.html. Ingyenesen lehet adatokat megtudni a kiválasztott cégről. Azt is hogy létezik-e egyáltalán. A  Céginfó menüpontban minden adatot (cégnév, adószám, telephely stb) megtalál cégünkről. Véleményem szerint az 1800 Ft/óra/fő (hivatásos költöztetőkkel!) díj korrektnek tűnik részemről. Ami először drágának tűnhet, de ha belegondol hogy ezért gyors, korrekt zökkenőmentes költöztetésben lesz része, akkor már ez az olcsó költöztetés. Ami után Ön elégedetten, és nyugodtan kezdheti új életét, mert rajtunk nem múlik…

Bútor leengedése a teraszról.  Matrac becsomagolva a rektérben.  Becsomagolt ágymatrac rakodás közben.  Egyforma dobozok leragasztva és felpakolva.  Költöztetés olcsón. Francia ágy a teherautón.

Nem azért vannak visszatérő ügyfeleim (lakossági és céges is) mert túl drágán vagy rosszul végzem a munkámat. Általában hárman megyünk költöztetni nettó 8800 Ft/óra díjon (teherautó + sofőr + két rakodó). Egy leinformálható, hivatásos költöztető cégtől…

  • akinek nincs titkolni valója,
  • aki szigorúan megválogatja kollégáit, és csak tapasztalt rakodókra bízza a költöztetést,
  • aki csak a saját teherautóját és képeit rakja ki a honlapjára (nem a máséval akarja eladni magát),
  • akinek minden adat, információ fent van a honlapján,
  • aki nem csapja be Önt és korrektül költöztet, buktatók nélkül,
  • aki nem dolgozik tapasztalatlan “pár száz forintos” diákokkal,
  • akinek komoly szakmai tapasztalata van belföldi és nemzetközi költöztetés, fuvarozás terén,

már nem is tűnik olyan soknak, ugye?
 

Olcsó költöztetés Budapesten és vidékre

A költöztetést nyugodtan ránk bízhatja akár vidékre vagy Budapesten költözik. Nekünk mindegy hogy Budapest melyik kerületéből (Zugló, Erzsébetváros, Lágymányos, Józsefváros, Sashalom, Cinkota stb) költözik, mert teherautónk 3,5 tonna össztömegének köszönhetően a belvárosba is behajthatunk engedély nélkül. Vidékre is (Miskolc, Nyíregyháza, Paks, Sopron, Győr, Szeged, Záhony, Kőszeg, Zalaegerszeg, Szombathely stb) kedvező árakon költöztetünk, természetesen (amint már fentebb említettem) kizárólag tapasztalt szakemberekkel, így Ön sem idegeskedik költöztetés közben.
 

Költöztetés olcsón… mit is jelent?

Tehát ne feledje: az olcsó költöztetés nálunk nem azt jelenti hogy hárman a legolcsóbban dolgozunk “éhbérért” tapasztalatlan tizenéves diákokkal, a kialkudott ár többszörösét elkérve. Hanem azt, hogy egy összeszokott, erős költöztető csapat folyamatosan és korrekt módon végzi a munkáját, nem húzva az időt, vigyázva az Ön értékeire, szem előtt tartva az Ön igényeit, nem emelve az árakat különböző okokra hivatkozva. Ezzel nem kevés pénzt és időt spórolva Önnek.