Költöztetés, irodaköltöztetés becsületesen

Egyszer mindenki költözik, és ezt nyugodtan, biztonságban szeretnék lebonyolítani. A költöztetés zökkenőmentes lebonyolításához elengedhetetlen “kellék” egy megbízható hivatásos költöztető cég. A költöztetés számomra nem csak a munkát jelenti, hanem egy picit a hobbit is, mivel nagyon szeretem csinálni. Ezért is figyelek mindig a részletekre minden költözés folyamán.

Hívjon! +3630/665-0055

Nem mindegy, hogy milyen emberekkel és milyen költöztető céggel dolgozunk. Hiszen Ön beenged minket otthonába, bepillantást nyerünk a mindennapi életébe. Ezért is fontos hogy csak megbízható, tapasztalt kollégákkal dolgozzam, és Önt mindenről tájékoztassam! Egy jól összeszokott profi csapat (akármilyen hihetetlen is) időt és pénzt spórolhat meg Önnek költözése során.

Szolgáltatásaink

 

Egy kedves ügyfelünk véleménye rólunk:

Egyetlen nap alatt megtapasztalhattam a “költöztetési iparág” szereplői által nyújtott szolgáltatások színvonalának két…

Posted by Mária Máthé on 2014. november 28.

Amit nincs nálunk költöztetésnél:

 • Kiállási díj
 • E-útdíj (csak a személyautókra vonatkozó matrica van, de azt nem számolom fel)
 • Emelet díj
 • Hétvégi felár
 • Tapasztalatlan, pár száz forintos diákok/rakodók
 • Diszpécser, ügyfélszolgálat (egymásra mutogatás)
 • Fantázia név mögé bújás
 • Máshonnan “kölcsön vett” tartalom, képek

Ami viszont van:

 • Létező (leellenőrizhető) cég
 • Valós felelősségvállalás (a kapcsolat menüpontban megnézheti hogy ki is vagyok)
 • Csak saját készítésű képek
 • Kiváló állapotú teherautó
 • Kizárólag profi, tapasztalt rakodók, sofőrök
 • Költöztető dobozok
 • Hatékonyság
 • Szakértelem
 • Kiváló ár/érték arány

Igazi(!) szakemberekkel dolgozunk, úgy ahogy Ön szeretné :)  Horvátország, Mali Losinj.  Bútorok a teherautóban.  Szlovén autópálya.  Modulátor a raktérben.

Miért jó döntés ha ránk bízza a költöztetést?

 • Mert nyugodtan költözhet, idegeskedés és kockázat nélkül.
 • Elkerülheti a kellemetlen, néha kínos jeleneteket. Például sérül a bútor, vagy a rakodó. (nincs kockázat és idegeskedés)
 •  Kollégáim kiváló szakemberek akik értik a munkájukat, folyamatosan dolgoznak és nem húzzák az időt. (nem dobja ki a pénzét az ablakon és időt takarít meg)
 • A bútorokat szét-, és összeszereljük – Ön ezzel is időt takarít meg.
 • Csomagolóanyag ( sztreccsfólia, buborékos fólia) mindig van a teherautón. A kényes, érzékeny bútorokat mindig becsomagoljuk.
 • Kiváló állapotú teherautóval dolgozom, melynek adatait, képeit ki merem tenni a honlapomra.  A teherautóról minden információt megtalál a teherautó menüpontban.
 • Nekem nem kell előre szólni ha áfás számlát kér! A számlatömb mindig a teherautóban van.
 • Mögöttem létező cég van, fuvarozói engedéllyel, adószámmal. Bővebben cégünkről a Céginfó menüpontban olvashat.
 • Az óradíj számolását NEM az érkezés pillanatában kezdjük!
 • Nem dolgozom pár száz forintos fiatalokkal/diákokkal! Kollégáimat nagyon szigorúan megválogatom. Egytől – egyig tapasztalt szakemberek.
 • Célom a megfelelő tájékoztatás. Többek között ezért csak saját készítésű képeket talál a weboldalamon. A máshonnan letöltött/másolt (sablon) képek tőlem távol állnak.
 • Nagyon sok belföldi és nemzetközi költöztetést csináltunk már. Tehát nyugodtan számíthat a 15 éves szakmai tapasztalatunkra.

Német autópálya.  Rakodás közben.  Becsomagolt bútorok a teherautón.  A Berlini fal.  Költöztetés Budapesten, este.

Lakossági költöztetés

Szolgáltatásaink egy részét a lakossági költöztetés teszi ki. Családi házak, lakások, albérletek teljes vagy részleges költöztetését nyugodtan bízza ránk. Hogy miért? A válasz nagyon egyszerű: mert Én valóban tapasztalt szakemberekkel dolgozom, nem pedig pár száz forintos diákokkal! Kollégáim összeszokott csapatot alkotnak. Évek óta együtt dolgoznak. Ennek Ön látja majd hasznát, mert – amint már fentebb említettem – időt és pénzt spórolunk meg Önnek.

Épületen belüli költöztetés

Ennél a költöztetésnél nincs szükség teherautóra. Ide is tapasztalt rakodókra van szükség. Fontos hogy a munka gördülékenyen menjen, a rakodók ne akadályozzák egymást, a bútorokat lehetőség szerint csak egyszer kelljen megfogni. Mi garantáljuk hogy a költöztetés végig zökkenőmentes lesz. Ezt már többször bizonyítottuk, ügyfeleink legnagyobb örömére.

Irodák, lakások, házak, albérletek épületen belüli költöztetése a hét minden napján. Csak hétvégén van ideje? Nekünk nem baj, nem számolunk hétvégi felárat! Miért fizetne többet azért mert heti öt – hat napot dolgozik, és csak hétvégén ér rá költözni?

Zsákok, szatyrok a platón.  Szekrények, dobozok egymásra rakva.  Egymásra pakolt szekrények.  Zsákok, dobozok a szekrényekben.  Komódok, szekrények egymásra pakolva.

 

Költöztetés Érden

Érden belül költözik? Érdről máshova? Vagy esetleg Érdre? Nem szeretné ha becsapnák? Akkor hívjon nyugodtan. Érdi telephelyünkről a lehető leghamarabb ki tudunk állni. Nagyon sok költöztetést végeztünk Érden is. Költöztetés Érden hétvégén? Nem kell aggódnia! Nálunk nincs felár. Kérjen költöztetésre árajánlatot kötelezettségek nélkül, és egy leinformálható költöztető céggel fog költözni!

Költöztetés vidékre

Vidékre és vidékről is vállalunk költöztetést. Itt is van lehetőség a fix összegű árajánlatra. Ehhez szükségem van a szállítandó ingóságok részletes leírására és a pontos címekre. De ha Érdről vagy környékéről költözik akkor lehetőség van ingyenes és kötelezettségmentes helyszíni felmérésre is.  A vidéki költöztetésnél másképp alakul a díjszámítás. Az utazás alatt a sofőr és a teherautó 140 forint + áfa (nincs E-útdíj!), telephelytől – telephelyig, a rakodók óradíja 1200 forint + áfa/fő. A rakodás idejére sofőr és a teherautó 5200 forint + áfa/óra, a rakodók 1800 forint + áfa/óra. A rakodás idejére nincs minimum óradíj, csak minden megkezdett órát számolunk! Cégeket és irodákat is költöztetünk vidékre (Sopron, Zalaegerszeg, Nyíregyháza, Pécs, Záhony), ugyanolyan árakkal. Tehát mindegy lakást, házat vagy irodát költöztetünk, a lényeg: az ár nem változik.

Irodaköltöztetés

Kisebb irodák költöztetését is vállaljuk, a teherautó kapacitását figyelembe véve. Itt is becsomagoljuk az érzékeny, sérülékeny bútorokat. Igény/szükség esetén szét-, és összeszerelésükben is számíthat ránk. Természetesen számlaképesek vagyunk, nem kell előre szólni a számla miatt! Iroda költöztetés országosan és nemzetközi viszonylatban, megfizethető árakon. Nem hiszi el? Kérjen árajánlatot. Csak kattintson a bal alsó sarokban lévő “Költöztetés árajánlatkérés” fülre, és töltse ki az árajánlatkérő űrlapot.

Költöztetés Budapesten

Költöztetés Budapesten, vagy vonzáskörzetében? Erre is kiválóan alkalmasak vagyunk. Persze nem csak a szakmai tapasztalatunk miatt, hanem a teherautónak köszönhetően is. 3,5 tonna össztömegű, így közlekedhetünk vele hétvégén is, szinte bárhova behajthat, fordulékony, nem akad el a szűk kis budapesti utcákban. Nagyon sokat költöztettünk Budapesten (is), ismerjük a várost. Mindegy hogy Budapest melyik részén lakik (Gazdagrét, Pesterzsébet, Rákoscsaba, Pesthidegkút, Újpest), nyugodtan ránk bízhatja a költöztetést. Nagyobb lakásokat, házakat több fordulóval tudunk költöztetni. A teherautóm 20 köbméteres, ezt kérem vegye figyelembe árajánlatkérésnél. Sokszor bonyolítottunk már le költöztetést Budapesten ebben a formában. Ebben az esetben is a hatékonyság kapja  a főszerepet, tehát nem húzzuk az időt, hanem a munkára koncentrálunk. Sok helyen jelent gondot a parkolás. Amennyiben lehetséges akkor foglaljon parkolóhelyet, ezzel is nagyon sok időt, és pénzt spórolhat meg költözése folyamán.

Költöztetés Budapesten szakértő költöztetőkkel

Kollégáim is több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, különben nem is dolgoznának nálam. A Budapesten gyakori több emeletes, lift nélküli bérházak sem jelentenek gondot egy költözésnél. Az ingóságok szakszerű rakodása, szerelése, csomagolása is mind azt mutatja, hogy valóban hozzáértő kollégákkal dolgozom.

Budapesti költöztetés árak

Kizárólag komoly szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal dolgozom, akik nem pakolnak bútort pár száz forintért óránként. Gondolom Ön sem pakolna 400 – 500 forintos órabérért… Hatékonyan, gyorsan dolgozunk, nem húzzuk az időt, ezt tükrözik a Facebook oldalamon írt vélemények is, ahol kiemelkedően sok pozitív értékelést olvashat rólunk.

Teherautó sofőrrel + két rakodóval 8 800 forint/óra. A minimum óradíj 3 óra. Ki-, vagy beállási díj csak az érdi telephelytől számított 20 kilométeren felül kerül felszámolásra. Tehát akkor, ha a felrakó, vagy a lerakó 20 kilométernél messzebb van az érdi telephelytől. Természetesen ha Ön biztosítja a rakodókat, akkor én megyek egyedül, mint sofőr, persze segítek a rakodásban is. Ebben az esetben az óradíj csak 5200 forint/óra.

Emelet díj, hétvégi felár, autópályadíj, kilométerdíj (budapesti költöztetésnél) nem kerül felszámolásra. Csak a túlsúlyos árunak van felára, például: zongora, pianínó, páncélszekrény, antik bútor, szóval minden, ami 130 kilogramm felett van.