Költöztetés Budapesten, budapesti költöztetés elérhető árakon

Költöztetés Budapesten, budapesti költöztetés elérhető árakon
Költöztetés Budapesten? Igen, szeretjük. Közel van a telephelyünkhöz, nem gond ha sok a bútor, mert több fordulóval is meg tudjuk oldani a budapesti költöztetést. A teherautó is pont alkalmas egy budapesti költöztetésre. 3,5 tonna össztömegű, 20 köbméteres. A külső méreteinek (hossz: 6,80 méter, szél.: 2,20 méter, mag.: 3,30 méter) köszönhetően a szűk utcákban is könnyedén lehet vele manőverezni.

 
 

Hívjon! +3620/580-8538

 
 

Költöztetés Budapesten – bérházak

Budapesten gyakoriak a régi bérlakások, melyeknél többet kell lépcsőzni egy emeletnél, a “sima” panellakásokhoz képest. Ez zongora/pianínószállításnál nagyon fontos, vagy fix áras budapesti költöztetésnél. Sokszor költöztettünk már Budapesten bérházból bérházba. Akár 90 – 100 lépcsőfokot is “megmászunk” egy – egy bútordarabbal. S amíg a rakteret telehordjuk a harmadik – negyedik emeletről, az bizony akár három – négy órát is igénybe vehet.
 
Kollégáimnak köszönhetően valamennyi munkánkat hatékonyan végezzük. Ezt csak azért írom le, mert sokan azt hiszik, hogy egy lift nélküli harmadik emeletről – ami 80 – 90 lépcsőfok – 1 – 2 óra alatt felpakolunk 20 köbméter ingóságot. Arról még nem is beszéltem, ha bútort is kell szerelni, akkor azzal is megy az idő. Nem szoktam ámítani az ügyfeleket azzal, hogy Mi gyorsan felpakolunk, csak azért, hogy minket válasszanak.

 
 

 

Költöztetés Budapesten szakértő költöztetőkkel

Persze, mindenki mondhatja magáról, hogy Ő ért ahhoz, amit csinál. A kedvencem, hogy Ők a legjobbak. Nos, én ezt nem állítom magunkról. Inkább azt mondanám, hogy a legjobbak közé tartozunk. Ezt nem én találtam ki, hanem ügyfeleink állítják rólunk. Ezt bizonyítja a Facebook oldalamon írt kiemelkedően sok pozitív vélemény. Kollégáim is több, mint tíz éve költöztetnek, a bútorok szakszerű rakodása, szerelése egyszerű rutinfeladat. De egy zongora vagy pianínó problémamentes szállítása sem jelent problémát.
 
 

Költöztetés Budapesten olcsón(?)

Érdekes dolog ez… Kinek mi az olcsó? Őszinte leszek, mehetnék költöztetni olcsó, pár száz forintos rakodókkal, de akkor nem lenne annyi ötcsillagos értékelés rólunk a Facebook oldalamon. Ebben biztos vagyok. Pár éve fejeztünk be már költöztetést egy olcsó költöztető után. Az indok egyszerű volt, idézem az ügyfelemet: “Kiküldtek, két ötven kilós, 18 éves gyereket, és nem bírják el a három személyes kanapét.” A bérház udvrára pakoltak vissza mindent.
 
Érdekes módon hallottam erről a cégről a későbbiekben is. Egy másik ügyfelem mesélte, hogy ugyanazt a munkát, amit mi csináltunk, Ők kétszer annyi idő alatt csinálták meg. Ezt nem én találtam ki! Nos, így lehet fele annyiért költöztetni Budapesten, vagy bárhol. Az óradíj fele annyi, csak a költöztetés ideje a duplája. Ők ugyanannyit keresnek, csak az ügyfél idegeskedik, mert csúszik mindennel (kipakolás, csomagolás, takarítás, szerelés stb). Arról nem is beszélve, mi történik akkor, ha nem bírnak el egy 80 kilós kanapét…

Olcsó költöztetés Budapesten… erre a három szóra keresnek rá, akik a lehető legkevesebbért szeretnének költözni. Ez érthető is, az ember ott spórol ahol tud. De kérem vegye figyelembe az előbb leírtakat. Olcsó húsnak híg a leve. Ez igaz szolgáltatásra, bármilyen használati tárgyra, élelmiszerre. Ugye?
 

Költöztetés Budapest árak

 

Árak
Költöztetés Budapesten
Rakodók
1800 Ft/óra/fő
Teherautó sofőrrel
5200 Ft/óra
Minimum óradíj
3 óra

Kiállási díj (telephelytől számolva):

20 km-en belül: nincs
20 km-en felül: egy órányi kiállási díj kerül felszámolásra, létszámtól függően.
A telephely címe: 2030 Érd, Szövő utca 21

Related posts