Költöztetés árak, fuvarozás árak

Az alábbiakban megtekintheti az áraimat. Szeretném hangsúlyozni hogy nem dolgozom rutintalan fiatalokkal, diákokkal, azért hogy a költöztetés árak nálam legyenek a legkedvezőbbek. Megtehetném hogy Én is beszállok az Önköltségi árversenybe és 300 – 500 forintos éhbérért dolgoztatnék tapasztalatlan fiatalokat, diákokat. De Én inkább maradok a minőségi, korrekt szolgáltatásnál, és ezért kizárólag komoly szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal dolgozom!
 
 

Költöztetés, nemzetközi költöztetés kedvezménnyel

Lehetőség van kedvezmény igénybevételére is. Ehhez Önnek csak nyomni kell egy like-ot a Facebook oldalamon, (itt jobb oldalon is megteheti) és meg kell osztania ezt a honlapomat a saját facebook oldalán. Ezért adok 3% kedvezményt. Továbbá, ha a Facebook oldalamon “csillagoz” minket, és ír egy köszönőlevelet a Véleményekhez (amennyiben elégedett a szolgáltatásunkkal) akkor további 3% kedvezményt adok a költöztetés árából. Ez összesen 6% kedvezmény. Például egy 6 órás költöztetésnél (ami 52 800 forint) ez több mint 3000 forint megtakarítást jelent Önnek. Nemzetközi költöztetésnél akár több tízezer forintot is spórolhat! A részletekről érdeklődjön telefonon, vagy e-mailben.

Fontos nekünk ügyfeleink elégedettsége, visszajelzése. Egyedülállóan sok pozitív, valós értékelést olvashat rólunk a Facebook oldalamon, vagy itt, ezen az oldalon, ide kattintva

 

Árak
Költöztetés Budapest
Költöztetés vidék, rakodási időre
Költöztetés vidék, utazás alatt*
Rakodók
1800 Ft/óra/fő
1800 Ft/óra/fő
1200 Ft/óra/fő
Teherautó
5200 Ft/óra
5200 Ft/óra
140 Ft/km
Minimum óradíj
3 óra
3 óra
Nincs

* A kilométer díj és a rakodók óradíja telephelytől – telephelyig (Érd, Szövő utca 21) kerül felszámolásra.

Különleges/értékes/ritka antik bútorok, műtárgyak szállításánál mindig egyedi árajánlatot adok, az értékükre és a fokozott figyelmet igénylő bánásmódra való tekintettel. Továbbá minden esetben egyutas szállítmánybiztosítást kötök, melynek összege függ a szállítandó bútor/műtárgy értékétől. Ezért kérem, hogy az árajánlatkérésében tüntesse fel az antik bútorok vagy műtárgyak értékét is.

Budapesti költöztetésnél nincs kilométer díj.
Minimum óradíj: 3 óra

Kiállási díj (telephelytől számolva):

20 km-en belül: nincs
20 km-en felül: egy órányi kiállási díj kerül felszámolásra, létszámtól függően.
A telephely címe: 2030 Érd, Szövő utca 21

Épületen belüli költöztetés árak:

2500 Ft/óra/fő + kiállási díj.

Az árak nettó összegek, nem tartalmazzák a 27%-os áfát! 

Nemzetközi költöztetésnél, szállításnál mindig egyedi árajánlatot adok. 

Árajánlatkérésekre a válaszidő maximum 48 óra!
 
 

Költöztetés, szállítás éjszaka és ünnepnap

Természetesen vállalunk belföldi és nemzetközi költöztetést éjszaka és ünnepnap is. Ebben a két esetben felárral kell számolni, az alábbiak szerint:

  • költöztetés, áruszállítás éjszaka (22.00 – 06.00) + 50%
  • költöztetés, áruszállítás ünnepnapokon + 100%

 
 

Csomagolóanyagok költözésekhez

Költöztetésnél és nemzetközi költöztetésnél egy tekercs sztreccs fóliát (0,5 méter x 170 méter), egy tekercs buborékos fóliát (0,5 méter x 10 méter) díjmentesen biztosítunk. Ezen felül a csomagoló anyagok díjai: – sztreccs fólia: 2200 forint/tekercs – buborékos fólia: 1200 forint/tekercs

 
 

Fuvarozás, költöztetés árak – amit nem számolok fel

  • Hétvégi felár
  • Emelet díj
  • Plusz szerelési díj
  • Autópálya díj
  • Plusz csomagolás díj

Az óradíjat nem az érkezéstől számolom, hanem a munka kezdetétől! Akár 15 – 20 perc is eltelhet, amíg találunk parkolóhelyet, megnézzük, megbeszéljük amit szállítani, szerelni kell. Ezért Önnek miért kellene fizetnie!? Ez inkorrekt lenne részemről. Az esetleges hosszabb pihenőket (például ebédidő) nem számolom fel. Igyekszem a lehető legkorrektebb lenni az ügyfelekkel és a kollégákkal. Csak így lehet minőségi szolgáltatást nyújtani. Ez mindkét fél érdeke.