Zongoraszállítás, pianínó szállítás

Vállaljuk zongorák, pianínók szállítását is. Egy ilyen drága és nehéz hangszer szállításához már valóban rutinos szakemberekre van szükség. Egy rossz mozdulat is elég hogy sérüljön a zongora. Nagyon sok múlik a rakodókon is. Mert nem csak a zongora épsége van a kezükben hanem a saját és kollégái testi épsége is. Ezért is dolgozom kizárólag komoly rutinnal rendelkező kollégákkal! Szeretném hangsúlyozni hogy nálam tizenéves diákok nem dolgoznak! Természetesen sokkal olcsóbb megoldás, de (szerintem) egy költöztetés vagy zongoraszállítás  gördülékeny lebonyolításához valóban profi szakemberekre van szükség.

 

Hívjon! +3620/580-8538

Ugye Ön is szereti a zongoráját, és szeretné problémamentesen elszállíttatni? Akkor nyugodtan bízza ránk, és nem fogja megbánni. A héten minden nap állunk rendelkezésére.

Pianínó szállítás Budapesten.  Zongoraszállítás külföldre.  Zongoraszállítás Németországba.  Pianínó szállítás Svájcba.

 

Zongoraszállítás, pianínó szállítás árak

Zongoraszállítás Budapesten és környékén (Érd, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budakeszi): 35 000 forinttól.
Pianínó szállítás Budapesten és környékén (Érd, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budakeszi) : 30 000 forinttól.
Emelet díj: 1500 forint/fő/emelet.

Hétvégén nem számolok felárat.
Az árak nettó árak, nem tartalmazzák a 27% áfát.

Lehetőség van kedvezmény igénybevételére is. Erről bővebben itt olvashat: költöztetés és zongoraszállítás kedvezménnyel.

Természetesen nem csak Budapesten vállalunk hangszerszállítást, hanem vidékre és nemzetközi viszonylatban is. Ebben az esetben minden alkalommal egyedi, fix összegű árajánlatot adok.

Árajánlatkérésnél kérem az adatok minél pontosabb megadására. Például a földszint az valóban földszint, vagy magasföldszint. Milyen közel tudunk megállni. Milyen zongoráról, pianínóról van szó (páncéltőkés, fatőkés).

Zongoraszállítás valóban(!) szakemberekkel

Amint már említettem, kizárólag zongoraszállításban is tapasztalt kollégákkal dolgozom. Megválogatom, hogy kivel állok gurtniba. Úgy gondolom, hogy ez a minimum, ha az ember drága és nehéz hangszert szállít. Ügyféllel, idegennel nem állok gurtniba! Persze, így olcsóbb lenne a zongoraszállítás, de veszélyes is. Lehetőség van arra is, hogy csak szállítanom kell, és az ügyfél végzi a rakodást, saját felelősségre. Ebben az esetben jóval kedvezőbb árat tudok adni.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (12 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...