Költöztetés csomagolással

Fontos szerepe van a csomagolásnak is költözés vagy bútorszállítás során. Egy becsomagolt bútor nem ázik esőben, nem sérül, nem szennyeződik. Tehát Ön nem idegeskedik, és nyugodtan költözik. Ezért sem számolok fel egy – egy tekercs sztreccs és buborékos fóliát költöztetésnél. Az érzékeny bútorokat (matrac, kanapé, ülőgarnitúra) mindig becsomagoljuk, ez mindkettőnk érdeke. Garantáljuk hogy bútorai sérülés mentesen érkeznek új otthonába.

Költöztetés csomagolással.  Nemzetközi költözés csomagolással, zökkenőmentesen.  Lakás költöztetés külföldre, csomagolással.  Olcsó ház költöztetés Érden, csomagolással.  Olcsó lakás költöztetés vidékre, csomagolással.

A teherautón mindig van elegendő fólia, nem csak egy – egy tekercs. Ezen felül a sztreccs fólia (0,5 méter x 170 méter) 2200 forint, a buborékos fólia (0,5 méter x 10 méter) 1200 forint. Amennyiben szeretné ha az összes bútort, ingóságot becsomagoljuk, akkor azt kérem jelezze előre. Tehát  gond nélkül költözhet velünk, becsomagoljuk értékeit.

1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Kapcsolódó cikkek