Páncélszekrény szállítás, páncélszekrény mozgatás

Páncélszekrény szállítás, páncélszekrény mozgatás

Különböző szolgáltatásaink között foglalkozunk páncélszekrény szállítással is. Nagyon sokféle páncélszekrény létezik, ezért is fontos a pontos adatok megadása. A kisebb (200 – 300 kg) széfeket még emberei erővel megoldjuk, de a nagyobbakhoz (fél tonna feletti) már több tapasztalt kolléga összehangolt munkája szükséges, vagy gépi mozgatással oldjuk meg a páncélszekrény szállítását.
 

Hívjon! +3630/665-0055

Tisztába vagyunk azzal, hogy mit vállalunk. Tehát nem megyünk ki hárman, felszerelések nélkül egy 600 kilogrammos páncélszekrényhez. Nagyobb volumenű munkát (nehézgép szállítás, több tonnás páncélszekrény elszállítása stb) egy másik (baráti) költöztető céggel közösen oldjuk meg, mivel profi, megbízható szakembereket nagyon nehéz találni. Nem az a célom, hogy lesöpörjek mindenkit az olcsó áraimmal, hanem az, hogy az ügyfél elégedett legyen.

 

Tények a páncélszekrényről, és a szállításáról:

  • nem könnyű
  • nem kézbe visszük
  • számít az emelet
  • a magas földszint is emelet
  • ahova fel/le lépcső vezet az nem földszint
  • ügyféllel, idegennel nem állunk gurtniba, akármilyen erős is

 

Páncélszekrény szállítás ár

A páncélszekrény szállítása nem olyan, mint egy hétköznapi bútorszállítás, amire lehet egy átlagos árat, tarifát mondani. Minden páncélszekrény szállításra egyedi árajánlatot adok. Ehhez az adatok minél pontosabb megadása szükséges.
Kérjen árajánlatot páncélszekrény szállításra az elérhetőségeimen.

Related posts