Költöztetés Ausztriába

Költöztetés Ausztriába

Nemzetközi költöztetéseink jó részét Ausztriába, illetve Ausztriából történő költöztetés teszi ki. Ebben az esetben is részletes leírást kérek a szállítandó ingóságokról, ne a helyszínen derüljön ki, hogy valami nem fér fel a teherautóra . Számítani kell arra is, hogy a határon esetleg órákat kell várni, ami jelentősen meghosszabbíthatja a költöztetés időtartamát.

 

Ausztriai költöztetés mint célfuvar

Minden külföldi költöztetésünk egyirányú, azaz csomagszállítással, gyűjtőszállítással nem foglalkozunk. Erről bővebben ide kattintva olvashat.

Költöztetés Ausztriába, és Ausztriából elérhető áron

Igyekszem az árakat úgy alakítani, hogy mindkét félnek optimális legyen. De az sem mindegy, hogy valaki Budapestről vagy Nyíregyházáról költözik Bécsbe, vagy Feldkirch-be. Tehát kérem az adatok pontos megadására. Az “Ausztriából költöznék Magyarba” (tényleg, van ilyen is…) eléggé kevés információ.

 
 

Kérjen árajánlatot ausztriai költözéshez!

Kérhet árajánlatot telefonon: 0620/580-8538, e-mail-ben: koltoztetes@fuvarozas-koltoztetes.com, a Facebook oldalamon: www.facebook.com/koltoztetes, vagy a bal alsó sarokban lévő Árajánlatkérés fülre kattintva.

1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Kapcsolódó cikkek