Költöztetés Németországba, költöztetés Németországból

Költöztetés Németországba, költöztetés Németországból

Németországi költözés estén is rendelkezésére állunk. Németország az egyik kedvenc országom. Nagyon szép vidékeken jártunk már, volt néznivaló. De a vezetési moráljuk is kiemelkedően jó. Sokszor költöztettem már Németországba, de már többször volt, hogy keresztül is mentem rajta (például egy belgiumi, dániai, vagy angliai költöztetés során). A különböző tartományokban – Észak-Rajna–Vesztfália, Mecklenburg–Elő-Pomeránia, Baden-Württemberg, Alsó-Szászország, Szászország, Bajorország,Türingia – mindig van látnivaló. A németországi költöztetést is ugyanolyan feltételekkel veheti igénybe mint a többi szolgáltatásunkat. Számíthat ránk a héten minden nap, bármely városba is költözik: Hannover, Dortmund, Drezda, München, Berlin, Frankfurt, Nürnberg, Lipcse, Regensburg. Tehát a költöztetés Németországba velünk mindig problémamentes.

 

Németországi költöztetés mint célfuvar

Minden külföldi költöztetésünk egyirányú, azaz csomagszállítással, gyűjtőszállítással nem foglalkozunk. Erről bővebben ide kattintva olvashat.

Költöztetés Németországba, a Berlini fal.  A Berlini fal.  Németországi költöztetés. A Berlini fal.  Berlinben.

 
 

Költöztetés Németországból

Németországból is vállalunk költöztetést. Ebben az esetben is előre megbeszélt áron szállítjuk értékeit. Az árakkal nem dobálózok, tehát az árajánlat nem fog változni. Természetesen ehhez szükségem van minden információra. mert ha a helyszínen derül ki hogy antik bútorok, vagy zongora is van a szállítandó ingóságok között, akkor az igen kellemetlen mindkét félnek. Azért is kell tudnom a szállítandó ingóságok pontos méreteit, mert ha nem fér fel minden, akkor is probléma lehet. Ezért is kérem, hogy árajánlatkérésnél mindig a lehető legtöbb információt adja meg. A “két szobányi bútor” vagy a “45 négyzetméteres lakás bútorai” nem tartozik a részletes leírás közé.
 
 

Költöztetés Németországba szakemberekkel

Nagy hangsúlyt fektetek a megfelelő munkaerőre is. Olcsó, rutintalan emberekkel nem dolgozom! Kizárólag komoly szakmai tapasztalattal rendelkező költöztető kollégákra bízom a költöztetést. Továbbá Én minden költözésnél ott vagyok, a telefont mindig Én veszem fel, az árajánlatkérésekre Én válaszolok. Sőt, a weboldalt is Én szerkesztem. Tehát a felelősség az enyém, nincs elírás, diszpécser, ügyfélszolgálat és egymásra mutogatás. Mi így dolgozunk, mindig, mindenkinek.
 
 

Németországi költöztetés kedvezménnyel

Lehetőség van kedvezmény igénybevételére is. Röviden: like, megosztás, köszönőlevél. Bővebben itt olvashat az árengedményről: költöztetés kedvezménnyel. A kedvezményt bármikor igénybe veheti, ezt kérem jelezze árajánlatkéréskor. Az árengedmény összege függ a költöztetés díjától, mivel nem fix forintot engedek az árból, hanem százalékosan. Kérjen árajánlatot!

Related posts