Költöztetés Érden, érdi költöztetés kedvező árakon

Költöztetés Érden, érdi költöztetés kedvező árakon

Szeretünk költöztetni, mondhatom büszkén, hogy a munkánk a hobbink. Az alábbi költöztetésre is nagy munkakedvvel mentünk, szokás szerint 🙂 Diósdról Érdre kellett költöztetni egy családi ház nem teljes ingóságát. A hölggyel már jó előre leegyeztettük az időpontot, elolvasta és elfogadta a szállítási feltételeket (ami nélkül nem állunk ki egy munkára sem). Reggel időben érkeztünk, felkészültünk a hosszú napra, mert az ügyfelem előre szólt, hogy minimum kettő forduló lesz, ami a két cím közelsége miatt nem jelentett gondot. Persze egy vidéki költöztetésnél már el szoktam kérni az ingóságok részletes leírását.

A felkészült ügyfél

Egy egyedülálló, két gyerekes anyuka várt minket, aki profin készült mindennel! Komolyan mondom, bárcsak így várnának minket mindig! Minden szépen bedobozolva, a bútorokból kipakolva, az szekrényajtók, fiókok leragasztva, kanapék becsomagolva, az útból elpakolva. Így kell várni a költöztetőket. Érkezéskor körbevezettet minket a földszinten, emeleten, garázsban és a kertben. Szóval nem minden jött, de mindenhonnan.
 

Az érdi költöztetés kezdete

Az emelettel kezdtünk, ott voltak a nagyobb bútorok, egész jól haladtunk. Az első kanyarban szinte légmentesen megraktuk a teherautót, szerencsénk volt, jól lehetett pakolni a bútorokat. Érden egy garázsban kellett lepakolni, mivel felújították a házat, ahova ügyfelem költözött. A második fordulóban hoztuk el a maradék néhány bútort, kerti bútorokat a és a háztartási gépeket (hűtőgépek, mosógép, mosogatógép, szárítógép). Az idő még mindig nagyon kedvezett nekünk, ragyogó napsütés, igaz, a viharos széllel azért küzdöttünk, de örültünk, hogy tél ellenére napsütéses időben költöztetünk.
 

Költöztetés Érden, némi “nehézséggel”

Aztán jött a harmadik, és utolsó forduló. Két kerti bútor és egy szecskázógép kivételével nem volt semmi “macerás”. De! Hogy őszinte legyek nem tartom magam gyenge embernek, meg a kollégáimat sem. De asztallapot még nem vittem gurtniban, mint ahogy egy széket sem vittünk még molnárkocsival, vagy ketten. Szóval, nem fából voltak, mint ahogy a képeken is látszik. Karácsony után, berozsdásodva, még a töltött káposzta bűvkörében repkedve nem igazán esett jól a körülbelül kétszáz kilogrammos “asztallábat” gurtniba cipelni 😀 Persze nem panaszkodom, csak őszinte vagyok 🙂 De a munkának örültünk, csak bele kellett rázódnunk.

Természetesen megoldottuk a költöztetést, még a több, mint három méter átmérőjű trambulin is felfért egyben(!). Mondta ügyfelem, hogy ha nagyon macerás, akkor hagyjuk ott a “kerti garnitúrát”, de láttuk rajta, hogy nagyon szeretné, ha elvinnénk azt is. Többek között azért is, mert a kislánya az asztalon állva szokott énekelni 🙂 Az egész munkával, ami három forduló volt, hét óra alatt végeztünk, jó jó, csak az első kanyarral volt teljesen tele a teherautó, és a garázsba pakoltunk, ami nagyon meggyorsította az egész költözést.

Mindenről informálni kell a költöztetőt

Érdi költöztetésnél nincs kiállási díj, viszont nehéz tárgyak szállításánál, mozgatásánál felárat számolunk fel, mint ebben az esetben is. Szerencsére ügyfelem előre jelezte, hogy lesznek nehezebb dolgok, így ezt is meg tudtuk beszélni időben, és nem érte váratlanul. Ezért sem szabad eltitkolni semmit sem (emelet, bútorszerelés, túlsúlyos dolgok stb), mert ha a helyszínen derül ki, hogy nem a megbeszéltek szerint költöztetünk, akkor az kellemetlen mindkettőnknek, mert – például – egy túlsúlyos árunál a a felár így is – úgy is fel lesz számolva, csak ha titkolózik az ember, akkor ez a helyszínen érinti majd váratlanul.

Related posts