Költöztetés Olaszországba

Költöztetés Olaszországba

Velünk biztonságban és nyugodtan költözhet Olaszországba is. Legyen az úti cél Róma, Nápoly, Verona, Torinó, Taranto, vagy bármelyik város. Teherautónk minden szükséges eszközzel fel van szerelve (molnárkocsi, szerszámok, fólia, paplanok, plédek, kartonok, párnák, rögzítő eszközök, gurtni, GPS) egy zökkenőmentes nemzetközi költöztetés lebonyolításához. Kollégáim tapasztalt szakemberek, mindig két sofőrrel/rakodóval megyünk külföldre, így biztosítjuk a folyamatos és biztonságos haladást.

 

Olaszországi költöztetés mint célfuvar

Minden külföldi költöztetésünk egyirányú, azaz csomagszállítással, gyűjtőszállítással nem foglalkozunk. Erről bővebben ide kattintva olvashat.
 
 

Miért velünk költözzön Olaszországba?

  • kizárólag költöztetésben tapasztalt kollégákkal dolgozom
  •  az ingóságokra tudok kötni egyutas szállítmánybiztosítást
  • kiváló állapotú teherautóval költöztetünk
  • akár azonnal is útnak tudunk indulni (természetesen csak abban az esetben, ha éppen ráérünk)
  • velünk biztosan elégedett lesz, erre a kedves ügyfeleink véleménye a bizonyíték
  • adok kedvezményt az olaszországi költöztetés árából, a részletekért kattintson ide
  • mindig fix árajánlatot adok, nincs utólag plusz költség, de ehhez pontos árajánlatkérésre is szükségem van
  • több mint tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk kollégáimmal, tehát ha velünk költözik, akkor csak kellemes meglepetés érheti
  • nem foglalkozom gyűjtőszállítással, csak az Ön értékei vannak a teherautón, nincs másik cím miatti késés

 

 

Az Olasz útdíjak

Nem szabad elfelejteni, hogy Olaszországban az útdíjat minden megtett kilométer után fizetni kell. Tehát nem úgy mint Magyarországon, vesz az ember egy matricát, és 10 napig bárhova mehet vele. Sajnos az Olasz útdíj nem olcsó, de én az árajánlatot úgy adom, hogy abba benne van minden, még a Szlovák matrica is. Ami kisteherautóra jóval drágább mint személyautóra. Szóval ha velünk költözik Olaszországba, akkor utólagos költséggel nem kell számolnia!

3 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 5 (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Kapcsolódó cikkek