Képek költöztetés, fuvarozás közben

A weboldalamon kizárólag saját készítésű képeket talál. Az összes képet saját magam készítettem, és töltöttem fel a honlapomra. A galéria folyamatosan bővül, tehát érdemes később is visszalátogatnia.  A képek engedély nélküli másolása, más honlapokon, hirdetési oldalakon történő felhasználása minden esetben jogi következményekkel jár!!!

Költöztetés Belgiumból

Egy kedves, fiatal párt költöztettünk Ophain városából Szlovákiába. Szokás szerint zökkenőmentesen, és kedvező áron.

 

Költöztetés hivatásos költöztető céggel, Belgiumból.  Költöztetés szakemberekkel, gond nélkül, Belgiumból.  Költöztetés az Ön igényei szerint, kedvező áron, biztosítással.  költöztetés Belgiumba, szakemberekkel

költöztetés Belgiumba, szakemberekkel  költöztetés Belgiumba, szakemberekkel

 
 

Nemzetközi költöztetés Horvátországba

A Cromega d.o.o. apartman bútorait szállítottuk Mali Losinjba. Munka végén a nagyon kedves házigazdák megmutatták a látnivalókat. További képekért kérem, kattintson ide: Költöztetés Horvátországba

Horvátország, Mali Losinj magasból.  Horvátország, Mali Losinj magasból.  Nemzetközi költöztetés olcsón Horvátországba.  Mali Losinj.

Horvátországban, a tenger mellett.  Horvátországban, a tenger mellett.  Horvátországban, a tenger mellett.  Horvátországban, a tenger mellett.  Horvátországban, a tenger mellett.

Horvátországban, közel a célhoz.  Horvátországban, közel a célhoz.  Vártuk a kompot Horvátországban. A cél Mali Losinj.  Kipakolás a teherautóból.

 
 

Költöztetés Angliába

Egy kedves családot költöztettünk Angliába. A cél Haywards Heath volt. Természetesen ezt a költöztetést is gond nélkül megoldottuk.

Az angol határon.  Költöztetés Angliába zökkenőmentesen.  A vonaton, Angliába menet.  Olcsó költöztetés zökkenőmentesen, Angliába.  Anglia, közel a célhoz. Anglia, Haywards Heath

Anglia, út közben.  Anglia, út közben.  Anglia, közel a célhoz. A vonaton.

 
 

Fuvarozás Budapesten, és vidékre

Állandó partnerünk, a Baseclass Automation Kft. termékeit szoktam szállítani belföldön.

Fuvarozás vidékre.  Áruszállítás Budapesten.  Áruszállítás vidékre.  Teherszállítás vidékre.

 
 

Antik bútorok költöztetése Budapesten

Egy harmadik emeleti, budapesti bérházból szállítottuk el az antik bútorokat egy raktárba. Valamennyi költöztetésnél óvjuk a bútorokat, de az ilyen nagy értékű, ritka, sérülékeny bútorokra még jobban odafigyelünk.

Zongoraszállítás Érden, gond nélkül

A zongoraszállítás tényleg szakértelmet, és erőt igényel. Árajánlatkérésnél kérem az adatok (méretek, fatőkés vagy páncéltőkés), és a körülmények (emelet, lépcső, távolság az ajtóig) minél pontosabb megadására.