Új teherautó költöztetéshez, fuvarozáshoz

Mostantól ezzel a szép új teherautóval fogom Önöket költöztetni, és teljesíteni a sok – sok ezer kilométereket. A nemzetközi költöztetéshez nagyon alkalmas ez a típus.
Igen, Európa útjaira már megint a jól bevált Renault Mastert választottam, de most, a lényegesen korszerűbb, és egy gazdagon felszerelt változatot vásároltam.

Euro 6 besorolású, computerizált, légkondicionált, tempomattal és sok más kényelmi funkcióval felszerelt teherautó, megbízható társam lesz a jövőben, legyen szó belföldi vagy nemzetközi költöztetésről, áruszállításról.

A 170 lóerős motornak nagy a nyomatéka, szépen fütyül a turbója, bútorral megrakva is bírni fogja az Alpok hegyeit vagy a Kárpátok emelkedőit. Nem utolsó szempont, hogy üzemanyag fogyasztása ennek a típusnak a legkedvezőbb, így a fuvarozói mezőnyben is versenyképes maradhatok.

A biztonságunkat a légzsákok javítják, kényelmünket a formatervezett ülések és sok sok tárolórekesz szolgálja, hangulatunkról 6 hangszórós hifi gondoskodik. A pihenési lehetőséget a Balu hálófülke biztosítja, melyet a tetőn helyeztek el számunkra.

Nincs tévedés, már jól bevált a kék – fehér a színösszeállítás, mint ahogy azt a régi teherautómnál megszokták. Az új Renaulton megjelenik a weboldalam és telefonszámom, mely egyértelművé teszi, hogy kik vagyunk és mit csinálunk!
A felépítmény osztott platós, ponyvás (vámzáras) belül párnázott, költöztetésre alkalmas, 18 köbméter mennyiség befogadására képes, 1,7 tonna raksúly teherbírásra kalkulálva, amely egy komplett másfél szobás lakás tartalma.
Szerencsés voltam, mert a Renault Schillernek köszönhetően szalonautóhoz jutottam. A null kilométeres autó vásárlás, további, évtizedes perspektívát jelent vállalkozásom számára!

A régi teherautóm továbbra is megmarad. Rá is szükség van, hiszen becsületesen szolgált több mint egy évtizede, bőven van még helye a budapesti forgalomban. Nemsokára megkap egy komplett felújítást és egy 500 Kg teherbírású emelőhátfalat! Ezzel fogjuk intézni a budapesten belüli költöztetéseket, a gép, zongora és pianinó szállításokat.