Nemzetközi fuvarozás, nemzetközi áruszállítás

Nem gondolja hogy végre itt az ideje hogy megbízható fuvarozóra bízza áruját? Olyanra, akinél tudja hogy kivel beszél? Nem diszpécserrel, ügyfélszolgálattal, hanem a munkáért felelős vezetővel. Gondolom olyan fuvarozót keres aki

kiváló állapotú teherautóval szállít

– tapasztalt kollégákkal végzi a munkát

– 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik

– bejárta Európát

– minden nap dolgozik (hétvégén felár nélkül)

– akár azonnal is útnak tud indulni

elérhető árakon dolgozik, az Ön igényei szerint

Biztosíthatom hogy a lehető legjobb helyen jár. Kérjen árajánlatot, kötelezettségek nélkül.
 
 

Hívjon! +3620/580-8538

 

Nemzetközi fuvarozás, áruszállítás mint célfuvar

Minden külföldi szállításunk egyirányú, csomagszállítással, gyűjtőszállítással nem foglalkozunk. Erről bővebben ide kattintva olvashat.

Fuvarozás vidékre.  Autógumik a raktérben.  Elektronikai eszközök szállítása vidékre.  Nemzetközi fuvarozás.

 
 

Mit szállítunk?

Raklapos árut, épületgépészeti anyagokat, bútorokat, építőanyagot (tégla, hőszigetelő anyagok stb), alkatrészeket. A teherautóra 8 paletta fér fel, 20 m3-es, 3500 kg össztömegének köszönhetően hétvégén is lehet vele dolgozni, a kamionstop és az E-útdíj nem vonatkozik rá.
 

Nemzetközi fuvarozás, nemzetközi áruszállítás 3,5 tonna össztömegű teherautóval

Nagyon szigorúan büntetik a túlsúllyal közlekedő teherautókat. Legyen szó bármely országról (Magyarország, Németország, Ausztria, Olaszország, Svájc, Anglia, Belgium, Szlovákia, Csehország, Franciaország stb.). A 3,5 tonna össztömegű teherautók egyik hátránya a kevés hivatalos raksúly. Egy 8 palettás teherautónál ha csak 200 kilogrammot nézünk palettánként, akkor az már 1600 kilogramm, amit hivatalosan nem vihet el egy 3,5 tonna össztömegű teherautó sem. Persze, lehet kockáztatni, mert elbírják kényelmesen a teherautók, de egy ellenőrzésnél súlyos pénzbírságra lehet számítani. Ilyenkor szokott gond lenni, hogy ki fizeti a bírságot. Továbbá nem engedik tovább a teherautót, amíg a túlsúlyt át nem pakolják egy másik teherautóra.
 

Nemzetközi fuvarozás, nemzetközi áruszállítás 7,5 tonna össztömegű teherautóval

Nagyon sok nemzetközi áruszállítást, költöztetést nem tudtam megcsinálni a túlsúly miatt. Ezért beszéltem egy szintén profi fuvarozó/költöztető kollégámmal/barátommal, és arra jutottunk, hogy innentől együtt, közösen megoldjuk a nagyobb raktér/súly kapacitású költöztetéseket, áruszállításokat.

 

A 7,5 tonna össztömegű teherautó rakterének adatai

  • Hosszúság: 7,3 méter
  • Szélesség: 2,45 méter
  • Magasság: 2,4 méter
  • Raktér kapacitás: 43 köbméter, 18 paletta
  • Hivatalos teherbírás: 2,8 tonna
Költöztetés külföldről 7,5 tonna össztömegű teherautóval.
Költöztetés külföldről 7,5 tonna össztömegű teherautóval.

 

Mit nem szállítunk?

Igyekszünk minden szállítást zökkenőmentesen lebonyolítani. Veszélyes anyagokat (ADR), ömlesztett árut (takarmány, föld, beton stb), romlandó élelmiszereket, undort keltő anyagokat. Továbbá nem szállítunk olyan árut, melynek súlya meghaladja a teherautó hivatalos terhelhetőségét (800 kg, két emberrel). Tudjuk hogy mit vállalunk, és csak ezen belül vállalunk felelősséget a szállított áruért. Tehát, például nem vállaljuk el két tonna áru szállítását vagy veszélyes anyagot, azért hogy keressünk pénzt. A túlsúlyt, élelmiszer vagy veszélyes anyag (stb) engedély nélküli szállítását súlyos pénzbírsággal “hálálja” meg a hatóság.
 

Nemzetközi fuvarozás, nemzetközi áruszállítás – Jók vagyunk benne

Lehet nagyképűen hangzik, de tényleg értünk hozzá 🙂 Nemzetközi fuvarozásnál mindig két sofőrrel megy a teherautó. Így tudjuk biztosítani a folyamatos haladást. Ez egy hosszabb (Angol, Norvég, Spanyol) áruszállításnál mutatja meg előnyét. A határidőket mindig tartjuk, akár azonnal is útnak tudunk indulni. A teherautóm 20 köbméteres, 8 raklapos, vámzáras, kitűnő esztétikai és műszaki állapotban van.