Nemzetközi fuvarozás és áruszállítás

Nem gondolja hogy végre itt az ideje hogy megbízható fuvarozóra bízza áruját? Olyanra, akinél tudja hogy kivel beszél? Nem diszpécserrel, ügyfélszolgálattal, hanem a munkáért felelős vezetővel. Gondolom olyan fuvarozót keres aki

kiváló állapotú teherautóval szállít

– leinformálható, és létező cége van

– tapasztalt kollégákkal végzi a munkát

– több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik

– bejárta Európát

– minden nap dolgozik (hétvégén felár nélkül)

– akár azonnal is útnak tud indulni

elérhető árakon dolgozik, az Ön igényei szerint

– fuvarozói engedéllyel is rendelkezik

Biztosíthatom hogy a lehető legjobb helyen jár. Kérjen árajánlatot, kötelezettségek nélkül.
 
 

Hívjon! +3620/580-8538

Fuvarozás vidékre.  Autógumik a raktérben.  Elektronikai eszközök szállítása vidékre.  Nemzetközi fuvarozás.

 
 

Mit szállítunk?

Raklapos árut, épületgépészeti anyagokat, bútorokat, építőanyagot (tégla, hőszigetelő anyagok stb), alkatrészeket. A teherautóra 8 paletta fér fel, 20 m3-es, 3500 kg össztömegének köszönhetően hétvégén is lehet vele dolgozni, a kamionstop és az E-útdíj nem vonatkozik rá.
 

Mit nem szállítunk?

Igyekszünk minden szállítást zökkenőmentesen lebonyolítani. Veszélyes anyagokat (ADR), ömlesztett árut (takarmány, föld, beton stb), romlandó élelmiszereket, undort keltő anyagokat. Továbbá nem szállítunk olyan árut, melynek súlya meghaladja a teherautó hivatalos terhelhetőségét (800 kg, két emberrel). Tudjuk hogy mit vállalunk, és csak ezen belül vállalunk felelősséget a szállított áruért. Tehát, például nem vállaljuk el két tonna áru szállítását vagy veszélyes anyagot, azért hogy keressünk pénzt. A túlsúlyt, élelmiszer vagy veszélyes anyag (stb) engedély nélküli szállítását súlyos pénzbírsággal “hálálja” meg a hatóság.
 

Nemzetközi fuvarozás – Jók vagyunk benne

Lehet nagyképűen hangzik, de tényleg értünk hozzá 🙂 Nemzetközi fuvarozásnál mindig két sofőrrel megy a teherautó. Így tudjuk biztosítani a folyamatos haladást. Ez egy hosszabb (Angol, Norvég, Spanyol) áruszállításnál mutatja meg előnyét. A határidőket mindig tartjuk, akár azonnal is útnak tudunk indulni. A teherautóm 20 köbméteres, 8 raklapos, vámzáras, kitűnő esztétikai és műszaki állapotban van.

6 votes, average: 5,00 out of 56 votes, average: 5,00 out of 56 votes, average: 5,00 out of 56 votes, average: 5,00 out of 56 votes, average: 5,00 out of 5 (6 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...