Költöztetés Pomázon

Költöztetés Pomázon

Pomázra, vagy Pomázról költözik? Akkor a legjobb helyen jár 🙂 Lakások, irodák, családi házak költöztetése Pomázon és vonzáskörzetében (Szentendre, Üröm, Budakalász, Dunakeszi) is. Természetesen nem csak költöztetést vállalunk, hanem áruszállítást, bútorszállítást, házhoz szállítást is.

Ugyanúgy költöztetünk Pomázon is, mint bárhol máshol. Azaz körültekintően, precízen, udvariasan, kellő szakértelemmel. Kollégáim (is) több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. A bútorok emeletről – emeletre cipelése, szerelése éppúgy nem jelent gondot nekik, mint egy pianínó elszállítása. Pomázi költöztetésnél is igénybe veheti a kedvezményt, amiről bővebben az árak menüpontban olvashat.
 

Egy kedves ügyfelünk véleménye rólunk:

Bútorszállítás Pomázon

Akkor is állunk rendelkezésére, ha nem költözik, csupán egy – két bútort szeretne elszállíttatni. A bútorok szét-, és összeszerelésében is segítünk. Különlegesen nagy odafigyelést igénylő bútorokat (antik, koloniál, intarzia, reneszánsz, gótikus, barokk, biedermeier stb ) is szállítunk. Kérem árajánlatkérésnél jelezze, ha ilyen, vagy hasonló bútorokat kell szállítani. Ezeknek a bútoroknak más árképzésük van.
 
 

Áruszállítás, fuvarozás Pomázon

Vállaljuk építőanyagok, gépek, berendezések, raklapos áru szállítását is. Homokot és sódert csak zsákos kiszerelésben áll módunkban szállítani. Árajánlatkérésnél kérem vegye figyelembe a teherautó rakterének kapacitását és teherbírását.

Költöztetés Pomázon.  Pomázi költöztetés.  Antik bútorok költöztetése.  Antik bútor szállítás.

 
 

Házhoz szállítás Pomázon

Az egyik leggyakoribb probléma, ha végre megveszi a kiszemelt bútort, háztartási gépet, és nem tudja hazavinni. Ebben is segítünk Önnek. Legyen szó bármelyik áruházról (Yisk, Auchan, Tesco, Mömax, Ikea, Kika), Mi házhoz szállítjuk az Ön otthonába. Nem a kapuban tesszük le, hanem felvisszük az emeletre, és igény esetén összeszereljük.

 

Költöztetés mikor, hol?

A hét minden napján állunk rendelkezésére. Természetesen nem csak Pomázon veheti igénybe szolgáltatásainkat (áruszállítás, költöztetés, házhoz szállítás, bútorszállítás) hanem vonzáskörzetében is: Szentendrén, Ürömön, Budakalászon, Dunakeszin… továbbá Európa valamennyi országába is 🙂

4 votes, average: 5,00 out of 54 votes, average: 5,00 out of 54 votes, average: 5,00 out of 54 votes, average: 5,00 out of 54 votes, average: 5,00 out of 5 (4 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Kapcsolódó cikkek